''Δώστε μας την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό''

Δημοσιεύουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

Αναφορικά με την συνάντηση που πραγματοποίησε το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ με τον Υπουργό Π. Κουρουμπλή για τα εκκρεμή ζητήματα που αφορούν το ΛΣ-ΕΛΑΚΤ θα θέλαμε να αναφερθούμε για άλλη μία φορά στις προσλήψεις στελεχών καθώς εκκρεμεί ακόμη το ζήτημα για τις υπόλοιπες 199 θέσεις. Εφόσον παρήλθε η 31/01/2018 και μέχρι την εφαρμογή του άρθρου 79 του Ν. 4504/17 γιατί δεν προωθείται αυτή η προκήρυξη; Αντ'αυτού προκηρύσσονται 12 θέσεις ΥΠ/ΚΩΝ νοσηλευτών κτλ και 3 θέσεις ΑΞ/ΚΩΝ γιατρών.

Οι 199 θέσεις βρίσκονται ήδη στο ΑΣΕΠ προς έγκριση. Αν δεν είχατε προβεί στην πρόσληψη των 101 επιλαχόντων σίγουρα θα είχε βγει η προκήρυξη τον Οκτώβρη όπως είχατε προαναγγείλει. Και τώρα που έχει περάσει και ο Ιανουάριος τι; Εσείς ως ομοσπονδία ικανοποιήσατε το αίτημα των επιλαχόντων. . Αναμένεται προκήρυξη γενικού λυκείου  από το έτος 2011 όπου σωστότερο και δικαιότερο, μιας και καθυστερεί αυτός ο διαγωνισμός το όριο ηλικίας να μεταβληθεί όπως συνέβη και με την προκήρυξη του έτους 2015.

 Παρακαλούμε για άλλη μια φορά και γινόμαστε κυνικοί ώστε να κρατήσετε τον λόγο σας για τις προσλήψεις και να μας δώσετε και εμάς την ευκαιρία να συμμετέχουμε στον διαγωνισμό. Τι θα γίνει με αυτές τις θέσεις; 

 

Οι αναμένοντες...


_