Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κι όμως, μια άσκηση μπορεί να … αναστήσει τη σεξουαλική σου ζωή!



Η γυμναστική μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη γα την υγεία μας, ανάμεσα στα οποία είναι και η «τόνωση» της σεξουαλικής μας ζωής.

Είναι ήδη γνωστό ότι η άσκηση αυξάνει την ενέργεια, τονώνει τους μυς σου, καίει το λίπος και βελτιώνει τη διάθεση και την αυτοεικόνα σου. Και τα θετικά της δεν τελειώνουν εκεί. Τι άλλο κάνει; Μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σου ζωή. Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι αν καις μόλις 200 επιπλέον θερμίδες την ημέρα, μπορείς να μειώσεις τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας. Εκτός από cardio και μυϊκή ενδυνάμωση, και οι διατάσεις είναι επίσης σημαντικές για τη χαλάρωσή σου. Κάνε αυτές τις ασκήσεις και δες το φως το αληθινό στο κρεβάτι σου!

1. Σανίδα

Η άσκηση «σανίδα» είναι από τις πιο αποτελεσματικές κινήσεις για να αυξήσεις την αντοχή και στο υπνοδωμάτιο, εκτός από το γυμναστήριο. Η άσκηση αυτή προσφέρει στα χέρια σου την αντοχή που χρειάζεται για την ιεραποστολική στάση ή για άλλες στάσεις όπου απαιτείται η δύναμη των χεριών. Μπορεί, επίσης, να ενισχύσει το μέσο κορμό, ο οποίος συμβάλλει στη βελτίωση της ώσης και στηρίζει την πλάτη σου προκειμένου να αποφεύγεις τους τραυματισμούς.

Πώς την κάνεις: Ξάπλωσε μπρούμυτα, σήκωσε τον κορμό και στηρίξου στα χέρια και στις άκρες των δακτύλων των ποδιών σου. Ο κορμός θα πρέπει να σχηματίζει ευθεία από τους ώμους μέχρι τους αστραγάλους. Οι γλουτοί δεν θα πρέπει να είναι ψηλά και η μέση να βουλιάξει. Βυθίσου και ανασηκώσου. Κάνε 3 σετ των 15 και αύξανε σταδιακά.

2. Κοιλιακοί σε μπάλα

Οι κοιλιακοί και τα ροκανίσματα σε μπάλα γυμναστικής απαιτεί ισορροπία και σταθερότητα, ενισχύοντας παράλληλα το μέσο κορμό, ο οποίος βελτιώνει την ικανότητα ώθησής σου και ενισχύει την πλάτη σου, βοηθώντας σε να ισορροπήσεις σε μια ποικιλία στάσεων σεξ.

Πώς τους κάνεις: Ξάπλωσε ανάσκελα πάνω στην μπάλα, πάτησε καλά τα πόδια σου στο έδαφος, σφίξε τους κοιλιακούς για ισορροπία και φέρε τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Σήκωσε τον κορμό σου μέχρι το σημείο που η μέση σου διατηρεί ακόμα την επαφή με την μπάλα. Επέστρεψε με αργό ρυθμό στην αρχική θέση χωρίς να κάνεις υπερέκταση της ράχης σου. Πρόσεξε να μην σπρώχνεις το κεφάλι με τα χέρια και να κρατάς σταθερή τη λεκάνη σου. Κάνε 3 σετ των 10 και αύξανε σταδιακά.

3. Squats

Επειδή τα squats είναι γνωστό ότι αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης και τη ροή του αίματος στην περιοχή της πυέλου (κάνοντας τους οργασμούς πιο έντονους), αυτή η άσκηση είναι η ιδανική για να ενισχύσει τη σεξουαλική σου ζωή. Θα ενδυναμώσει επίσης το κάτω μέρος του σώματός σου, ιδανικό αν η σύντροφός σου είναι από πάνω.

Πώς τα κάνεις: Κράτα ένα βαράκι σε κάθε χέρι και κάνε ημικάθισμα όσο χαμηλά μπορείς, κρατώντας ίσια την πλάτη σου. Κράτα τις κνήμες σου κάθετα και τα γόνατά σου ακριβώς πάνω από τους αστραγάλους. Τέντωσε τα χέρια σου μπροστά και επέστρεψε στην αρχική θέση. Κάνε τουλάχιστον 15 επαναλήψεις.

4. Ασκήσεις Kegel

Οι ασκήσεις Kegel είναι μια σπουδαία άσκηση για το σεξ τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Βελτιώνουν την αντοχή και τον έλεγχο και ενισχύουν την περιοχή της πυέλου. Μπορούν να βοηθήσουν σε περίπτωση στυτικής δυσλειτουργίας και να καθυστερήσουν την εκσπερμάτωση αν υπάρχει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης.

Πώς τις κάνεις: Οι ασκήσεις αποτελούνται από εναλλασσόμενη σύσφιξη και χαλάρωση των μυών του πέους. Διακόπτεις τη ροή των ούρων, όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα για 5 δευτερόλεπτα, συνεχίζεις για άλλα 5 κοκ. Μην κρατάς την αναπνοή σου κατά τη διάρκεια της άσκησης και μην κάνεις αυτές τις ασκήσεις κατά την οδήγηση. Οι γλουτοί, η κοιλιά και η λεκάνη παραμένουν σταθεροί κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.


Πηγή: wefit.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια