Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λασίθι: Έκρυβε τα ναρκωτικά σε βαρελάκια (φωτογραφίες)

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σεπεριοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα (05.02.2018) πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία των ανωτέρω Υπηρεσιών, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία του 32χρονου και σε παρακείμενη αγροτική τοποθεσία ποιμνιοστασίου ιδιοκτησίας του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστικά δοχεία τα οποία περιείχαν συνολικά 4.490 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λασιθίου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια