Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Aνακατανομή Αξιωμάτων στο ΔΣ της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Πελοποννήσου


Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Περιφέρειας Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε χθες στην Τρίπολη, υπήρξε ανακατανομή αξιωμάτων στο Προεδρείο του Δ.Σ., καθώς ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος της Ένωσης Α/Δ’ ΑΞΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας υπέβαλλε την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών υποχρεώσεων του όπως ανέφερε σε σχετική επιστολή του, ύστερα από την τοποθέτησή του ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας.

 Μετά από την ψηφοφορία που ακολούθησε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το καταστατικό της Ένωσης, νέος Πρόεδρος εξελέγη ο μέχρι πρότινος Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Α/Α’ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις του Προεδρείου κατανεμήθηκαν ως εξής:IMG 9d3ed1bb9875143491447a11890a3ec2 V
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Α/Β’ ΛΥΜΠΕΡΗΣ Παναγιώτης
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Α/Β’ ΣΠΑΡΑΓΓΗΣ Γεώργιος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Α/Υ’ ΔΟΥΡΟΣ Γεώργιος
ΤΑΜΙΑΣ: Α/Α’ ΓΙΑΝΝΟΥ Παναγιώτης
ΜΕΛΗ: Α/Δ’ ΑΞΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας
           Α/Υ’ ΛΑΘΟΥΡΗΣ Κωνσταντίνος
Τέλος, ομόφωνα το Δ.Σ. απέμεινε το τίτλο του επιτίμου Προέδρου στον απερχόμενο Πρόεδρο ΑΞΙΟΤΟΠΟΥΛΟ Ηλία.
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. παρέστη και ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε για την προσφορά του τον απερχόμενο Πρόεδρο ΑΞΙΟΤΟΠΟΥΛΟ Ηλία, συγχαίροντας το νέο Πρόεδρο της Ένωσης, του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του, δηλώνοντας ότι είναι βέβαιος για την άριστη συνεργασία που θα συνεχίσει να υπάρχει μεταξύ της ΠΟΑΞΙΑ και της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου για το καλό των συναδέλφων και γενικότερα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την προάσπιση των συμφερόντων των μελών της Ένωσης Αξιωματικών. 
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ μαζί με το Δ.Σ. της Ένωσης, επισκέφτηκαν τον νέο Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ταξίαρχο κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο, με τον οποίο συζήτησαν τόσο τα προβλήματα της Περιφέρειας αλλά και γενικότερα τη διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης και της Ηγεσίας.
Από την πλευρά του ο κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ συνεχάρη το νέο Πρόεδρο για την εκλογή του, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι από την πλευρά του, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της Ένωσης για την βελτίωση τόσο των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας, αλλά και για την επίλυση των γενικότερων προβλημάτων αστυνομικής φύσεως που αντιμετωπίζει η περιφέρεια Πελοποννήσου.  
2014 poaxia no ypografes

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια