Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθησαν πέντε διακινητές ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν 96 κιλά χασίς

 Κατασχέθηκαν περισσότερα από 96 κιλά ακατέργαστης κάνναβης χθες το απόγευμα σε αγροτική περιοχή στη Λάκκα Θεσπρωτίας, ενώ συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης
Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας 5 Αλβανοί.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο πλαίσιο στοχευόμενων δράσεων της Αστυνομίας, για την αποτροπή της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία στη χώρα μας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, εντόπισαν τους συλληφθέντες οι οποίοι μετέφεραν πεζή ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν 55 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 96 κιλών και 432 γραμμαρίων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα που ακολούθησε, σε βάρος του ενός συλληφθέντα, εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


πηγή: tempo24news.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια