Το ΥΠΟΙΚ έχει την τελευταία λέξη για τα επιδόματα ΕΚΑΜ-Κ9

Την έγκριση τού υπουργείου Οικονομικών θα χρειαστεί η όποια νομοθετική ρύθμιση, που θα δίνει τα επιδόματα σε ΕΚΑΜ και Συνοδούς αστυνομικών σκύλων, όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση τής
Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Την 06/02/2018 και ώρα 13:00 ο Πρόεδρος της Έ.Α.Υ.Ν/Α.Α. κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ  και ο αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Κωνσταντίνος ΓΡΥΠΟΝΗΣΙΩΤΗΣ μετέβηκαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το επίδομα της Ε.Κ.Α.Μ. και συνοδών σκύλων περιπολίας.
      Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που λάβαμε από το γραφείο του Υπουργού καθώς και από υπηρεσιακούς παράγοντες για το ζήτημα της αποκατάστασης της αδικίας του επιδόματος της Ε.Κ.Α.Μ. και των συνοδών σκύλων περιπολίας, ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την μεταφορά αυτών των Υπηρεσιών στην Δ.Ε.Α.Δ. και την διοικητική υπαγωγή τους σε αυτή τη Διεύθυνση, δύναται να διορθωθεί με νομοθετική ρύθμιση από τη στιγμή βέβαια που θα εγκρίνει το σχετικό κονδύλι το Υπουργείο Οικονομικών.
     Είναι προφανές ότι η φυσική  και πολιτική ηγεσία προτίθεται να λύσει το ζήτημα κάνοντας προσπάθειες να ξεπεραστούν τα προσχώματα που βάζει για άλλη μια φορά  το Υπουργείο Οικονομικών.
     Εμείς ως Ένωση νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά το ζήτημα μετά τις συναντήσεις και τα έγγραφα που έχουμε υποβάλλει αρμοδίως, κάνοντας όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να αρθεί η αδικία.
   

-O-                                                                               -O-
Πρόεδρος                                                                Γεν. ΓραμματέαςΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                               ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
_