Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έγκλημα στην Πανόρμου: Τα «ρίχνει» όλα στο θύμα ο 60χρονος δολοφόνος

Αρνείται τα πάντα ο 60χρονος Χρυσαυγίτης, σχετικά με το έγκλημα που φέρεται να διέπραξε στην Πανόρμου στις 21 Ιουλίου του 2016, όταν πυροβόλησε τον 68χρονο ιδιοκτήτη
γυμναστηρίου.
Για μια ακόμη φορά ο συνταξιούχος αστυνομικός ρίχνει τα πάντα στο θύμα, λέγοντας πως αυτός του επιτέθηκε και πως ήθελε να τον σκοτώσει, και πως ο ίδιος δεν είχε πρόθεση για κάτι τέτοιο.
«Λυπάμαι για αυτό που έγινε. Δεν επεδίωξα να τον σκοτώσω, δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω κακό στους ανθρώπους. Όλα έγιναν υπό συνθήκες φόβου. Είχε σκίσει το χέρι μου. Ο θανάσιμος τραυματισμός του έγινε ως συνέπεια του χτυπήματος που έγινε στο χέρι μου από τον σιδεροσωλήνα. Εγώ έριξα μία βολή στον αέρα και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν σταματούσε να με χτυπάει με ορμή» ανέφερε στην απολογία του ο 60χρόνος.
Πέφτει σε αντιφάσεις
Ο κατηγορούμενος δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων για τις συνθήκες υπό τις οποίες έφερε μαζί του το όπλο του εγκλήματος καθώς και για το γεγονός ότι σήμερα ισχυρίστηκε ότι δεν είδε το θύμα να βγαίνει από το γυμναστήριο του, ενώ, προανακριτικά και ενώπιον του ανακριτή είχε υποστηρίξει το ακριβώς αντίθετο.
«Δε θα θυσίαζα μια ζωή για να φύγω.. μου είπε «πούστη θα σε σκοτώσω», δεν τον είχα δει νωρίτερα. Αν τον είχα δει νωρίτερα θα πήγαινα στη ΓΑΔΑ. Με ενοχλούσε και με έβριζε συνέχεια. Μία μέρα πήρε ένα κομμάτι μάρμαρο να με χτύπησει. Θέλοντας και μη, τον έβλεπα μπροστά μου βγαίνοντας από το σπίτι μου.Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ άνθρωπο» ισχυρίστηκε στην απολογία του ο κατηγορούμενος.
Με έκλεισε ανάμεσα σε αυτοκίνητα και δεν μπορούσα να φύγω
Όπως υποστήριξε, το θύμα τον έκλεισε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και του επιτέθηκε με πρόθεση να τον σκοτώσει η να τον τραυματίσει σοβαρά. Μάλιστα όπως είπε μπορεί να είχε ειδοποιήσει και άλλα άτομα από το γυμναστήριο να έρθουν, ενώ είχε την αίσθηση ότι… κρατούσε ασπίδα πίσω από την πλάτη του!
Είπε και πάλι ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει αλλά να αμυνθεί.
«Δεν ξέρω τι είχε μαζί μου»
Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, ο 60χρονος δήλωσε πως το θύμα ήταν αυτό που τον είχε βάλει «στο μάτι», για λόγο που ο ίδιος δεν γνώριζε, και του είχε επιτεθεί επανειλημμένα.
Ίσως όπως είπε, ο λόγος να ήταν πως είχε καταγγείλει τις κάμερες που είχε τοποθετήσει ο 68χρονος στο γυμναστήριο. Κατήγγειλε μάλιστα πως παλιότερα ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου του είχε επιτεθεί κρατώντας ένα μάρμαρο, χωρίς να έχει προκληθεί.
Εκεί επανέλαβε πως το θύμα τον προκαλούσε, και πως γι αυτό αναγκάστηκε να κουβαλά όπλο για να αμυνθεί, αφού είχε τρομοκρατηθεί από τις απειλές.
Στην ερώτηση φυσικά γιατί δεν κατέφυγε στην δικαιοσύνη αφού δεχόταν απειλές, δεν έδωσε κάποια πειστική απάντηση, λέγοντας απλά ότι «τον φοβόμουν».
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε επίσης κατηγορηματικά οτι είχε ζητήσει χρήματα από το θύμα ή οποιοδήποτε άλλο και οτι παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες. «Δεν ηθελα ποτε να συμβει αυτό. Μακαρι να μπορουσα να το αποφυγω. Λυπάμαι» είπε στο τέλος της απολογίας του.
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 20 Μαρτίου με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας.

newsit.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια