Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε αναβρασμό η Αθήνα για τον Γιατζόγλου και τον ... πατέρα Κλεομένη! Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και υπουργείο δικαιοσύνης - 4 συλλήψεις


Αυξάνονται και πληθύνονται τα μέτωπα της έντασης στην Αθήνα μετά την πρωινή μεταγωγή στις φυλακές της Λάρισας από αστυνομικούς της ΕΚΑΜ του
Κωνσταντίνου Γιατζόγλου.


Νωρίτερα, ομάδα ατόμων επιτέθηκαν και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, ενώ ακόμα πιο πριν, άλλη ομάδα ατόμων επιχείρησαν έφοδο στο υπουργείο δικαιοσύνης, αλλά αποτράπηκαν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στη διάρκεια της τελευταίας σημειώθηκαν 4 συλλήψεις.

Αυτή την ώρα, συμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ένταση επικρατεί έξω από το θέατρο Ακροπόλ στο οποίο παρουσιάζεται το μιούζικαλ "Jesus Christ Superstar" για την οποία πραγματοποιείται "ιερή" διαμαρτυρία με επικεφαλής τον ... "αιρετικό" πατέρα Κλεομένη, γνωστό αντισιωνιστή διαδηλωτή που μεταξύ άλλων "κυρρήτει" με οργή κατά των ΑΤΜ και άλλα γραφικά.

Σε κοντικό σημείο πάντως βρίσκεται ισχυρή ομάδα αντιεξουσιαστών και απειλήθηκε σύρραξη που μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ευτυχώς, αποτρέπει η αστυνομία.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια