Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αξιωματικός υπηρεσίας και 4 κρατούμενοι στο ίδιο ... "κελί" - Επιστολή αναγνώστη

Το bloko.gr έγινε αποδέκτης της επιστολής που θα σας παραθέσουμε, αφού προηγουμένως επισημανθεί η ένδεια και η λειψανδρία στην ΕΛΑΣ. Είναι πλέον παραπάνω από
οφθαλμοφανές ότι τα τμήματα είναι άδεια πουκάμισα και ο πολίτης που τα επισκέπτεται, δυσανασχετεί και απογοητεύεται.


Ειμαι φορολογουμενος πολιτης και μεχρι σημερα νομιζα οτι ζουσα σε μια ευνομουμενη πολιτεια. Σημερα λοιπον 31 γεναρη 2018,  χρειαστηκα τη βοηθεια της αστυνομιας διοτι βραδινες ωρες σημερα γυρω στς 20:00 καποιος μου εκλεψε το πορτοφολι απο το μπουφαν μου στο μετρο στο μοναστηρακι. Μετα απο παραινεσεις των εκει φυλάκων, μου ειπαν οτι πρεπει να κανω σχετικη αναφορα στο τμημα ασφαλειας ακροπολεως στην οδο βεικου 43. Πηγαινοντας λοιπον εκει και λεγοντας στον αξιωματικο υπηρεσιας τι εχει συμβει , μου ειπε να αναμενω 2 λεπτα και θα μου ελεγε να εισελθω για να δηλωσω την κλοπη. Ετσι και εγινε λοιπον.
Μπαινοντας μεσα αντικρυσα ακομα εναν αστυνομικο και αλλους  4 ανδρες. Ρωτωντας τον αστυνομικο τι ειναι οι 4 κυριοι οι οποιοι εμφανως δεν ηταν αστυνομικοι, μου ειπε οτι ειναι κρατουμενοι. Ακουγοντας αυτο εμεινα εκπληκτος. Ρωτωντας επισης αν θα  μπορουσα να καταγραφει καπου αλλου, σε αλλο γραφειο το περιστατικο, ελαβα ως απαντηση οτι δεν γινεται διοτι ειναι 4 κρατουμενοι και δε μπορει να μεινει μονο ενας αστυνομικος μαζι τους.
Νομιζοντας οτι ειμαι σε πλανη, ζητησα το λογο για τον οποιο πρεπει να βρισκονται στο χωρο αυτο και ελαβα ως απαντηση οτι δεν υπαρχει χωρος κρατησης τους, διοτι δεν λειτουργουν κρατητηρια στο κτιριο και οτι ανεμεναν απο το μεσημερι να ερθουν να τους παραλαβουν απο το γραφειο ετεροι αστυνομικοι για να τους μεταφερουν σε αστυνομικα κρατητηρια.  Εκπληκτος λοιπον και διχως να εχω αναφερει κατι σχετικα με το περιστατικο μου,  ευχαριστησα τον αξιωματικο υπηρεσιας  και του ειπα οτι κατανοω το προβλημα αλλα  θα  πρεπει να παω ειτε σε αλλη υπηρεσια η θα ερθω αλλη στιγμη διοτι δε μπορω να λεω προσωπικα στοιχεια μου ενωπιον τριτων.  Το κωμικοτραγικο αυτο περιστατικο συνεβη εν ετη 2018 σε μια πολιτεια η οποια καυχιεται για τις επιτυχιες της αστυνομιας αλλα δεν φροντιζει για την σωστη εξυπηρετηση του πολιτη. Εικονες ντροπης να μπαινεις να πεις το προβλημα σου και να εχεις διπλα σου αλλους 4 κρατουμενους. Αυτη ηταν η σημερινη μου εμπειρια μετα απο πολλα χρονια που ειχα να παω σε αστυνομικη υπηρεσια. Οι κρατουμενοι διπλα στο πολιτη λοιπον.  Και αυτο γιατι η πολιτεια δε φροντιζει μια αστυνομικη υπηρεσια να εχει κρατητηρια. Εικονες και ιστοριες οι οποιες ντροπιαζουν τη χωρα γιατι περαν των αλλων ειναι και τουριστικη περιοχη.

Με εκτίμηση,

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια