Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιες είναι οι νέες τάσεις στη γυμναστική για το 2018;



Η τεχνολογία επηρεάζει ακόμη και τις νέες τάσεις στη γυμναστική, καθώς εντάσσουν την εικονική πραγματικότητα στον κλάδο.

Μπορείς να γυμναστείς φορώντας έναν ειδικό εξοπλισμό και να ταξιδέψεις με το μυαλό και το σώμα σου σε ένα σύνολο εναλλαγής εικόνων που θυμίζουν βιντεοπαιχνίδια. Ακόμη, οι νέες τάσεις, αφορούν το γκρουπ training που συνιστά διασκέδαση και παιχνίδι για όλη την οικογένεια και τις εφαρμογές των κινητών, για πιο ομαλή και με εμφανή αποτελέσματα, γυμναστική.

Για πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τις νέες τάσεις στον κλάδο της γυμναστικής και να ενσωματώσουμε στην καθημερινή μας ζωή, πρωτότυπους και διασκεδαστικούς τρόπους για να γυμνάσουμε το σώμα και το μυαλό μας.

Τάσεις στη γυμναστική για το 2018!

Γυμνάσου με εικονική πραγματικότητα

Η εικονική πραγματικότητα θα μπει για τα καλά στη ζωή μας τα χρόνια που ακολουθούν και ήδη στο εξωτερικό υπάρχουν γυμναστήρια ή κέντρα που χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία για λόγους υγείας, αφού συμβάλλει στην εκγύμναση μυών. Αυτό συμβαίνει με την κίνηση χεριών, ποδιών και γενικότερα του σώματος αφού ο εγκέφαλος βιώνει μια σκηνή και αντιδράει ανάλογα με τις σκηνές που αυτή αναπαριστά.


Γυμναστική για όλη την οικογένεια

Οι τάσεις στη γυμναστική για φέτος προστάζουν τη συμμετοχή όλης της οικογένειας σε αθλήματα ειδικά σχεδιασμένα για μικρές αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες. Μπορείς να παρευρεθείς σε μαθήματα με τα παιδιά σου και να περάσετε την ώρα σας δημιουργικά και παράλληλα να γυμνάσετε το σώμα σας με τον πιο πρωτότυπο τρόπο, που όλοι θα λατρέψετε.

Αποδοτικότερη γυμναστική με εφαρμογές!

Οι εφαρμογές κινητών μπορούν να σου φανούν εξαιρετικά ωφέλιμες στη γυμναστική σου, καθώς μπορούν να σου πουν με μεγάλη ακρίβεια πόσες θερμίδες έκαψες, πόση ενέργεια σπατάλησες και τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στο στόχο που έχεις βάλει. Ακόμη, μπορείς να βρεις ολόκληρα προγράμματα ασκήσεων, για να τα ακολουθείς συστηματικά και να καταφέρεις να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο με σωστή καθοδήγηση.

Οι νέες τάσεις στη γυμναστική για το 2018, ακολουθούν την τεχνολογική πορεία των ημερών αφού συνδυάζουν την εικονική πραγματικότητα με το σήμερα και τις ανάγκες του κλάδου. Ακόμη, προστίθεται ακόμη ένα είδος, αυτό της γυμναστικής που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και έρχεται να καλύψει αυτό το κενό, με διασκεδαστικό τρόπο που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι.


Πηγή: the-man.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια