Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένας αστυνομικός στην Α.Δ. Αιτωλίας στις τακτικές μεταθέσεις για το 2018


Τουλάχιστον ως τραγέλαφος μπορεί να χαρακτηριστεί η ενίσχυση… ολόκληρης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας με έδρα το Μεσολόγγι, με μόλις έναν αστυνομικό, στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων για το 2018. Σε μία περιοχή, που παρόλο και το 2017 χαρακτηρίστηκε από έντονη παραβατικότητα κυρίως από μερίδα Ρομά, γεγονός που ανάγκασε τους κατοίκους να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις και τη Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου να εκπέμψει σήμα κινδύνου, η ΕΛ.ΑΣ. έκρινε πως αρκεί ένας αστυνομικός!

Την ίδια στιγμή, με τέσσερις αστυνομικούς θα ενισχυθεί η έτερη Διεύθυνση του νομού, η Ακαρνανία με έδρα το Αγρίνιο, αριθμός που σίγουρα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος. Μην ξεχνάμε ότι τόσο στο Αγρίνιο όσο και την ευρύτερη περιοχή, οι ανάγκες αστυνόμευσης είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Οι περισσότεροι αστυνομικοί θα απορροφηθούν από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αχαΐας και Ηλείας, με 13 και 8 αντίστοιχα.

Το γεγονός έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» στους κόλπους των συνδικαλιστών της αστυνομίας σε τοπικό επίπεδο, οι οποίοι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να προβούν σε διαβήματα τόσο προς την φυσική όσο και προς την πολιτική ηγεσία τους.

πηγή: sinidisi.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια