Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απίστευτο! 100 άνθρωποι στη Γερμανία πέθαναν σε ένα χρόνο από αυνανισμό!



Αν νομίζετε ότι πρόκειται για κάποιο άρθρο σκανδαλοθηρικής εφημερίδας ή για κάποιο αστείο, τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

Την είδηση έδωσε ο ιατροδικαστής  του Βρανδεμβούργου, ο οποίος λέει ότι περίπου 100 άνθρωποι  πέθαναν από αυνανισμό.

Ο ιατροδικαστής Χάραλντ Βος  μιλώντας στην Bild, ανέφερε ότι  1-2 άτομα ανά εκατομμύριο ανθρώπους σκοτώνονται ετησίως από επικίνδυνες τεχνικές αυνανισμού. Τα πιο κοινά αίτια είναι η ασφυξία και το ηλεκτροσόκ.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας φαίνονται να επιδίδονται σε επικίνδυνο αυνανισμό, αλλά τα περισσότερα θύματα είναι άνδρες, λέει ο Βος, επειδή οι γυναίκες είναι «πιο προσεκτικές» όταν μιλάμε για πρακτικές αυτοϊκανοποίησης.

Δεν έδωσε όμως περισσότερα στοιχεία λόγω των προσωπικών δεδομένων.  Οι συγγενείς των νεκρών βρίσκουν τους δικούς τους σε… ανάρμοστες θέσεις και στάσεις.

Προσωπικά ο ίδιος ο ιατροδικαστής στην 30ετή καριέρα του έχει δει μόλις πέντε περιπτώσεις. Επισήμανε ακόμη ότι η αστυνομία πολλές φορές διαπιστώσει πως ο θάνατος ενός θύματος οφείλεται σε ατύχημα. Όμως παραβλέπει ότι το θύμα ήταν γυμνό και δίπλα του υπήρχε πορνογραφικό υλικό ή ένας καθρέφτης.

Οι κίνδυνοι που συνδέονται με τα «παιχνίδια αναπνοής» υποτιμώνται, προειδοποιεί ο Βος, καθώς περνάς στην αναισθησία γρηγορότερα από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι: «Για παράδειγμα, εάν πιεστούν και οι δύο αρτηρίες, χρειάζεται μάξιμουμ 30 δευτερόλεπτα».

Ευτυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε καταγεγραμμένους τέτοιου είδους θανάτους.


Πηγή: now24.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια