Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Xαρακόπουλος: Η Ελλάδα των αξιών και της ευθύνης θα τα καταφέρει

«Όλοι έχουμε ανάγκη τον φωτισμό για να δούμε ξεκάθαρα την αλήθεια, πίσω από τις σκοπιμότητες». Το μήνυμα αυτό έστειλε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος από τους Γόννους, όπου παρακολούθησε τις λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις για την εορτή των Θεοφανείων.

Ο Θεσσαλός πολιτικός μετά την τελετή του αγιασμού των υδάτων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εορτή των Θεοφανείων είναι μια ξεχωριστή ημέρα χαράς και ελπίδας, την οποία σήμερα οι Έλληνες έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Σε ένα περιβάλλον, που σκιάζεται από την έλλειψη θετικής προοπτικής και τη συσσώρευση πιεστικών προβλημάτων, τα Φώτα διανοίγουν εντός μας την προσδοκία ενός αισιόδοξου μέλλοντος. Όλοι έχουμε ανάγκη τον φωτισμό για να δούμε ξεκάθαρα την αλήθεια, πίσω από τις σκοπιμότητες.

Τα Φώτα συμβολίζουν επίσης την στενή αλληλοσύνδεση μεταξύ της Ορθοδοξίας και της εθνικής μας ταυτότητας, όπως δια μέσω των αιώνων σφυρηλατήθηκε και χαλυβδώθηκε. Η πατρίδα μας μπορεί να δει ευτυχέστερες ημέρες, να αποκτήσει και πάλι την αυτοπεποίθησή της, και κυρίως να κερδίσει πίσω τα παιδιά της που ξενιτεύτηκαν για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Αρκεί να έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας και να κάνουμε σωστές επιλογές διδαγμένοι από τα λάθη του παρελθόντος.

Είμαι αισιόδοξος ότι στη χρονιά που ανέτειλε η  Ελλάδα της εργασίας, των αξιών και της ευθύνης θα τα καταφέρει. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, αντοχές και αισιοδοξία!».


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια