Τι μπορεί να συμβεί αν χρησιμοποιείς τα όργανα του γυμναστηρίου λάθος! Γίνεσαι viral! [vid]


Τον Ιανουάριο τα γυμναστήρια σε όλον τον κόσμο γεμίζουν με «νεοσύλλεκτους», καθώς προσπαθούν να χάσουν τα κιλά που πήραν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Αλλά ένας άνδρας στο Σαράγεβο της Βοσνίας, έδειξε πόσο ανίδεος είναι στο παρακάτω ξεκαρδιστικό βίντεο.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να σκαρφαλώνει επάνω στο μηχάνημα και να πηδά επάνω- κάτω σε μια θεαματικά κακή προσπάθεια να χρησιμοποιήσει τη συσκευή. Το σωστό είναι να καθίσεις επάνω και να τραβήξεις τη ράβδο πάνω κάτω, ενώ πρέπει να πας με αργό ρυθμό και να εισπνέεις και να εκπνέεις με σταθερό ρυθμό.

Ωστόσο, αυτός ο Βόσνιος φαίνεται πως δεν ήξερε την ακριβή χρήση της ράβδου. Στο βίντεο, φαίνεται να κρατιέται από έναν από τους βραχίονες του μηχανήματος και να χοροπηδά πάνω κάτω όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Την ώρα που ο άνδρας αυτός προσπαθεί μάταια να κάνει σωστά την άσκηση, ο άνδρας που καταγράφει το βίντεο ακούγεται να γελά λέγοντας: «Φίλε, τι αστείο».

Τελικά, έρχεται ένας άλλος για να βοηθήσει τον αρχάριο. Όμως, αντί να του δείξει τη σωστή χρήση του μηχανήματος, αποφασίζει να τον βοηθήσει να εκτελέσει την άσκησή του με τον τρόπο που έκανε μέχρι εκείνη την ώρα.

Σηκώνει τον άλλο βραχίονα του μηχανήματος κι αρχίζει κι αυτός να γελά.

Δείτε το βίντεο εδώ


Πηγές: dailymail.co.uk, athensmagazine.gr
_