Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όταν ένας έφηβος προσπαθεί να πάρει τηλέφωνο από μία παλιά συσκευή τηλεφώνου! [vid]



Υπήρχε μία εποχή, όχι και τόσο παλιά, που δεν υπήρχαν κινητά, τηλέφωνα με κουμπιά ή ασύρματα, παρά μόνο οι γνωστές στους μεγαλύτερους από εμάς συσκευές με καντράν.

Όσοι έχετε γεννηθεί πριν τα μέσα της δεκαετίας το ’80 είναι βέβαιο πώς θα γνωρίζετε για ποιες ακριβώς μιλάμε. Οι υπόλοιποι μπορεί να έχετε δει τηλέφωνο με καντράν, αν και είναι μάλλον δύσκολο να έχετε χρησιμοποιήσει.

Ένας νεαρός Αμερικανός ο οποίος δεν είχε ποτέ δει τέτοιο τηλέφωνο προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει και η μητέρα του καταγράφει τις μοναδικές στιγμές. Ο νεαρός εμφανίζεται αρκετά προβληματισμένος προσπαθώντας να καταλάβει πώς λειτουργεί η συσκευή. Αφού συνειδητοποιεί ότι πρέπει να περιστρέψει το καντράν αρχίζει την προσπάθειά του.

Χωρίς ποτέ να σηκώσει το ακουστικό αρχίζει να σχηματίζει τον αριθμό με έναν ομολογουμένως παράδοξο τρόπο. Αρχίζοντας από την τελευταία θέση περιστρέφει μέχρι το δάχτυλό του να φτάσει στο επιθυμητό νούμερο!

Η δε μητέρα του ξεκαρδίζεται στα γέλια όσο τον βλέπει να προσπαθεί και κάποια στιγμή ακούγεται να του φωνάζει: «Τι θα κάνεις; Θα το γκουγκλάρεις!;» Δείτε το απολαυστικό βίντεο που έγινε viral με εκατομμύρια προβολές!



Πηγή: perierga.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια