Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Αλλαγή της εθνικής ταυτότητας νεκρού είναι λεηλασία – Tου Κωνσταντίνου Τζέκη


Είναι να σου τη δίνει κατακούτελα. Ενώ η Ελλάδα βράζει, η Ακαδημία Αθηνών με τους τόσους παχυλώς αμειβόμενους  επιστήμονες σιωπά, για το θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.


Ενώ αυτοί ρεμβάζουν, άλλοι δουλεύουν για μας. Μάλιστα αντίπαλοι. Αλλοεθνείς που βρίσκονται στο απέναντι στρατόπεδο.

Ο Βούλγαρος Καθηγητής Μπόζινταρ Ντιμίτροφ σε πρόσφατη συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Μάριαν Νικολόφσκι  Σκοπιανού καναλιού λέει.

Ερώτηση: Πως μπορείτε να  καθορίσετε το «Μακεδονικό Έθνος» και τον Μακεδονικό λαό;

Απάντηση: Η απόφαση της Κόμιντερν   το 1934 αναφέρει ότι Βουλγαρικός λαός ζούσε στο Βασίλειο της Γιουγκοσλαβίας και συνεχίζει να ζει στην κομμουνιστική Γιουγκοσλαβία μετά το 1944. (ΣΣ  Εννοεί τα Σκόπια για τα οποία οι Σκοπιανοί μας έχουν τρελάνει ότι είναι Μακεδόνες).

Ερώτηση: Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Βούλγαρος, Έλληνας ή Σλάβος-Μακεδόνας;

Απάντηση: Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα σε μια δημοκρατία. Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο πατέρας του Φίλιππος της Μακεδονίας, παρουσιάζονται στις δημόσιες εμφανίσεις τους ως Έλληνες. Η πολιτική τους φιλοσοφία ήταν να δημιουργήσουν ένα τεράστιο Ελληνικό κράτος.

Κανείς κόπανος δεν μπορεί μετά από 2400 χρόνια να τους δώσει άλλη ταυτότητα. Η αλλαγή της εθνικής ταυτότητας των νεκρών είναι ένα από τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα  του Μακεδονισμού. Στον πολιτισμένο κόσμο αυτή η πρακτική ονομάζεται λεηλασία. Στους στρατούς όλου του κόσμου η λεηλασία τιμωρείται με θάνατο.

Να αγιάσει το στόμα του Βούλγαρου επιστήμονα. 

Όσο για τους δικούς μας......


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια