Καρέ καρέ πως «καρφώθηκε» το… «ιπτάμενο» αυτοκίνητο στον πρώτο όροφο κτιρίου [pics, vids]

Το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και κάπως έτσι, αφού «βρήκε» σε ένα εμπόδιο, «πέταξε» και «καρφώθηκε» στο κτίριο.
Και όλα αυτά έχουν καταγραφεί όχι μόνο από μια κάμερα ασφαλείας αλλά ακόμη καλύτερα από κάμερα στο παρμπρίζ λεωφορείου! 
Το video σοκ έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία μεταφορών της Orange County. Δείχνει καρέ καρέ πως το αυτοκίνητο περνά ξυστά από το λεωφορείο για να καταλήξει στο… οδοντιατρείο!

Δείτε το video
Το τροχαίο έγινε το πρωί της Κυριακής στην Σάντα Άνα της Καλιφόρνια. Ο οδηγός παραδέχτηκε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Λίγο πριν… «πετάξει» είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, βρήκε στο τσιμεντένιο διάζωμα και… απογειώθηκε. 
Σαν από θαύμα, οι δυο επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο οδοντιατρείο ήταν κλειστό και έτσι δεν κινδύνευσε άλλος.
Η μικρής έκτασης φωτιά που εκδηλώθηκε, αντιμετωπίστηκε άμεσα.
Δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο και βοήθησαν τους δυο επιβαίνοντες. Και οι δυο είχαν γλιτώσει με ελαφρά τραύματα. 
Ο Τρέβορ Νούνες κοιμόταν σε κοντινό μοτέλ όταν έγιναν όλα. Ξύπνησε από τη φασαρία και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Αντίκρισε το θέαμα που σόκαρε τους πάντες: ένα αυτοκίνητο καρφωμένο στον δεύτερο όροφο του κτιρίου.
Είδε, είπε, τον οδηγό να απεγκλωβίζεται μόνος του. Να κρέμεται για λίγο από το αυτοκίνητο και μετά να πέφτει στο έδαφος. Ο συνεπιβάτης του δεν μπόρεσε να βγει μόνος του. Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να βγει από το αυτοκίνητο.
Με πληροφορίες και από abc7.com
Φωτογραφίες: EPA, Reuters
newsit.gr

_