Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τσίλιτς-Φέντερερ στον τελικό του Αυστραλιανού Open με πολλά ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ώρα της στέψης έφτασε στο Αυστραλιανό Open. Το πρωί της Κυριακής (10:30) θα αναμετρηθούν στον τελικό του τουρνουά ο Κροάτης Μάριν Τσίλιτς και ο Ελβετός Ρότζερ Φέντερερ. Λίγους μήνες
νωρίτερα, τον Ιούλιο του 2017, είχαν βρεθεί αντίπαλοι στον τελικό του Wimbledon και ο Φέντερερ επικράτησε με 3-0 σετ (6-3,6-1,6-4).

Στους ημιτελικούς του Αυστραλιανού Open, ο Τσίλιτς κέρδισε με 3-0 σετ (6-2,7-6,6-2) τον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ και ο Φέντερερ ξεπέρασε το εμπόδιο του Νοτιοκορεάτη Χιόν Τσουνγκ, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε, λόγω τραυματισμού, τον αγώνα (έχασε με 6-1 το πρώτο σετ και αποχώρησε όταν βρισκόταν πίσω με 5-2 στο δεύτερο).

Ο Τσίλιτς θα αγωνιστεί για 3η φορά σε τελικό Grand Slam, μετά την κατάκτηση του US Open το 2014 και την ήττα, από τον Φέντερερ, στο Wimblendon το 2017. O Φέντερερ προκρίθηκε στον 30ό τελικό Grand Slam της καριέρας του και διεκδικεί τον 20ό τίτλο.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τον τελικό του Αυατραλιανού OPEN, στον οποίο ο Φέντερερ είναι φαβορί με απόδοση 1,17 και ο Τσίλιτς αουτσάιντερ με απόδοση 3,35. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν πολλές επιλογές για να ποντάρουν στον τελικό.

Προσφέρονται ειδικά στοιχήματα  για το ακριβές σκορ του 1ου και του 2ου σετ, το σύνολο games του 1ου και του 2ου σετ, το σύνολο σετ (best of 5), το αν θα γίνει ή όχι tie break, το αν θα κερδίσει σετ ο Τσίλιτς και ο Φέντερερ, το σύνολο των tie breaks, τα under/over games του 1ου σετ και του αγώνα, τη συνολική διάρκεια του αγώνα, τον σκόρερ του πρώτου πόντου, το πρώτο μπρέικ, τον νικητή του 1ου, του 2ου και του 3ου σετ, τα under/over games του Τσίλιτς και του Φέντερερ, τα μονά/ζυγά στο σύνολο games του αγώνα, το σύνολο άσσων και διπλών σφαλμάτων του Τσίλιτς και του Φέντερερ, τα under/over του συνόλου άσσων και διπλών σφαλμάτων, το ιατρικό τάιμ άουτ, το total winners, το ταχύτερο σέρβις στον αγώνα, τα under/over σετ, το πρώτο τσάλεντζ, τα σετ με χάντικαπ, το ποσοστό πετυχημένου πρώτου σέρβις του Τσίλιτς και του Φέντερερ και τον συνδυασμό του 1ου σετ με το τελικό αποτέλεσμα.

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια