Αυτό είναι το νέο πιστόλι Glock 19X! (video)


Αυτό είναι το νέο πιστόλι Glock 19X που έλαβε μέρος στο διαγωνισμό για το νέο πιστόλι του Αμερικανικού Στρατού και πωλείται πλέον στο κοινό. Η αυστριακή εταιρία  Glock παρουσιάζει 3
νέα πιστόλια, το Glock 19X, το Glock 26 Gen5 Subcompact και το Glock 34 Gen5 MOS.

Το πιστόλι Glock 19X σίγουρα θα προκαλέσει τον ενθουσιασμό στους λάτρεις του Glock. Το Glock 19X περιγράφεται ως το πρώτο πιστόλι "Crossover" της εταιρείας, συνδυάζοντας το πλήρες πλαίσιο του Glock 17 με το μικρότερο κλείστρο  του Glock 19.Το Glock 19X είναι βασικά μια εμπορική έκδοση του πιστολιού που έλαβε μέρος στο διαγωνισμό για το νέο πιστόλι του Αμερικανικού Στρατού. Η μόνη διαφορά είναι ότι η στρατιωτική έκδοση ήταν εξοπλισμένη με χειροκίνητη ασφάλεια.

Το  Glock 19X είναι σε χρώμα coyote και είναι το πρώτο εργοστασιακό έγχρωμο πιστόλι  του κατασκευαστή. Η εσωτερική σύνθεση του πιστολιού είναι Gen5 και διαθέτει το βελτιωμένο σύστημα ελέγχου βολής, τα αμφιδέξια χειριστήρια και τη κάνη ακριβείας.

Το πλαίσιο του G17X δεν έχει αυλακώσεις δακτύλων και διαθέτει καλαίσθητη υποδοχή γεμιστήρα, και υποδοχή για να δένει το όπλο με το σώμα του χρήστη. Επίσης, το πιστόλι 19X δεν είναι συμβατό με γεμιστήρες για πιστόλια Gen5.

Το κλείστρο έχει ένα ανθεκτικό nPVD φινίρισμα που ταιριάζει με το χρώμα coyote του όπλου. Οι εκπρόσωποι της Glockεπεσήμαναν ότι το 19X πληρούσε όλες τις απαιτήσεις του διαγωνισμού …..

_