Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

'Οταν ο συνδικαλισμός στο Λ.Σ αποκτά αληθινό πρόσωπο


Η ανάρτηση ίσως να ήταν μία από τις πολλές. 'Ομως δεν είναι γιατί προέρχεται από τον 


πολυβραβρευμένο καπετάνιο του Λιμενικού στη Μυτιλήνη, Κυριάκο Παπαδόπουλο και συνυπογράφεται από στελέχη του λιμενικού που έχουν "ματώσει" για το Σώμα και το νησί, εμπράκτως.   

Ο Κ. Παπαδόπουλος που έφθασε, μέχρι τα βραβεία 'Οσκαρ , αφού "πρωταγωνίστησε" στο ντοκιμαντέρ της Δάφνης Μαντζιαράκη για το προσφυγικό στο ανατολικό Αιγαίο, κάνοντας γνωστό στα πέρατα του κόσμου το έργο του Λ.Σ στην έρευνα και διάσωση. 

'Εχει σώσει, μαζί με το πλήρωμα του, χιλιάδες (χωρίς υπερβολή) ανθρώπινες ζωές ως Κυβερνήτης του σκάφους του Λιμεναρχείου της Μυτιλήνης.   



Η απόφαση του να κατέβει στις εκλογές με έναν συνδυασμό εμπειρών - μάχιμων λιμενικών και η εκλογή του Κυριάκου και των Γιώργου Μακρέλλη και Χρήστου Σαπουνά ως μέλων  στο Δ.Σ  της 'Ενωσης των Λιμενικών Λέσβου-Λήμνου- Αγ.Ευστρατίου σημαίνει ότι ο συνδικαλισμός μπορεί να αλλάξει πρόσωπο και από "χόμπι" κάποιων να γίνει η ουσία για τα προβλήματα των πολλών. 

Καλή αρχή και καλό κουράγιο από μας.

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου: 

Φωτογραφία του Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Ο Συνδυασμός "Όλοι Μαζί" της ΕΠΛΣ ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ-ΑΓ ΕΥΣΤΡΑΤΊΟΥ ευχαριστεί όλα τα μέλη-συναδέλφους που στήριξαν την πρωτοβουλία μας για πραγματική αλλαγή στο συνδικαλιστικό χώρο της ένωσης μας.

Απευθύνουμε ενα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψηφίους και σε όλους σας που ήσασταν δίπλα μας στηρίζοντας αυτά πού πρεσβεύουμε υπό αντίξοες, από πολλές απόψεις, συνθήκες στον αγώνα αυτό και πιστέψατε στις προθέσεις μας, που γνώμονα έχουν το κοινό συμφέρον των στελεχών Λ.Σ

Αφήσαμε πίσω οριστικά διαφωνίες και λάθη του παρελθόντος για να συνεχίσουμε μαζί το έργο της Ένωσης με νέες και σοβαρές προτάσεις προς επίλυση των προβλημάτων μας με παρεμβάσεις στις συνθήκες εργασίας κ διεκδικήσεις σε όλους τους τομείς.
Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους Καλή Χρονιά το 2018 να μας κρατήσει ενωμένους προς το κοινό σκοπό.

Με εκτίμηση τα μέλη ΔΣ
Μακρελλης Γεώργιος
Παπαδόπουλος Κυριάκος
Σαπουνας Χρήστος

Τα μέλη Αντιπροσωπείας
Γκολιας Νικόλαος
Καπητανελλης Μιχαήλ
Παπαδόπουλος Κυριάκος

Δ.ΒοΓ.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια