Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κραυγή αγωνίας: Ένα οδηγικό λάθος στην Κρήτη σκοτώνει

Τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, την Τετάρτη, στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, εκεί που πριν από λίγες μέρες, στη "δύση" του 2017, μια νεαρή γυναίκα έσβησε στην
άσφαλτο.

Χθες, ο αρραβώνας δύο παιδιών βάφτηκε κυριολεκτικά με αίμα. Η 22χρονη Μαίρη και ο 24χρονος Χρήστος έφυγαν μαζί από τη ζωή, την Τετάρτη, σε τροχαίο δυστύχημα στην Αγία Πελαγία. Η σύγκρουση δύο οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τα δύο νεαρά παιδιά αλλά και η 40χρονη μητέρα της 22χρονης,  που είχε έρθει μαζί και με άλλους συγγενείς από την Τήλο, για να γνωρίσουν την οικογένεια του γαμπρού.

Μάλιστα, οι δύο οικογένειες επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά. Σοβαρά τραυματίστηκαν ακόμη 4 άτομα , που νοσηλεύονται με εσωτερική αιμορραγία στο ΠΑΓΝΗ. Ο  48χρονος πατέρας της άτυχης κοπέλας  χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται, σε σοβαρή κατάσταση,  στην ΜΕΘ. Η 15χρονη αδελφή της έχει σπάσει τη λεκάνη κι εξετάζεται  πότε θα χειρουργηθεί.

Δύο ακόμη άτομα, 51 και 47 ετών που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα είναι σε σοβαρή κατάσταση και το ένα από αυτά θα χειρουργηθεί. Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου άνδρα, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο γιο της.



Ο πρόεδρος του Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α., Γιάννης Λιονάκης, για άλλη μια φορά αρθρώνει ένα "γιατί", υπογραμμίζοντας πως ένα ανθρώπινο λάθος μπορεί να κοστίσει ανθρώπινες ζωές...

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Γ.Λιονάκης αναφέρεται στο "μοιραίο λάθος", που όμως στην Κρήτη ... σκοτώνει, εξαιτίας των χείριστων υποδομών του οδικού δικτύου.
Η ανάρτηση

ΠΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΚΟΜΗ;;

Σήμερα 3 νέοι άνθρωποι (μακάρι μόνο),έχασαν τη ζωή τους στη στροφή της Αχλάδας .Στις 22/12 μια ακόμη κοπέλα έχασε στο ποδιού σημείο τη ζωήτης .Σε 50 μέτρα μέσα σε 12 μέρες 4 θάνατοι ,ΑΔΙΚΟΙ! 22,24,26 ετών πριν προλάβουν καλά καλά ν´ανθίσουν.. Σ´ένα τροχαίο πάντα κάποιος κάνει το μοιραίο λάθος! Όταν ΔΕΝ προσαρμόζεις την οδήγησή σου στις συνθήκες που επικρατούν τα αποτελέσματα είναι δυστυχώς αυτά!Βροχή,στροφή,οδόστρωμα ολισθηρό ,λάστιχα ,ταχύτητα ,κούραση,και ότι άλλο θέλετε προσθέσετε.  Αλλά ακόμη πιο δυστυχώς ,όλα τα παραπάνω στο νησί μας ΔΕΝ συγχωρούνται ..Το λάθος σκοτώνει !!!Ναι, γιατί ΣΤΗΘΑΙΟ ασφαλείας διαχωριστικό ,θα έχουμε ,πιθανόν,την μεθεπόμενη δεκαετία ,τότε που οι νεκροί του ΒΟΑΚ από το έτος 2000 μόνο ,θα ξεπερνούν τους 1.000!! Και όταν χρόνια λέω πως σκοτωνόμαστε στα είκοσι το πολύ χιλιόμετρα από τις πόλεις πάλι δεν κάναμε τίποτε.. Από τη διασταύρωση της Λυγαριάς μέχρι τη διασταύρωση του φοδελε σαυτά τα χρόνια έχασαν τη ζωή τους 81 ψυχές ...Πόσο θα κόστιζε ένα διαχωριστικό στηθαίο εκεί;; Ηγεσίες όλων των εποχών αυτά είναι τα αποτελέσματά σας! Φιλαράκια μην παίζετε με τη ζωή σας και τις ζωές των άλλων .. Σημ:Πηγαίνοντας στον τόπο του συμβάντος ,με αυτόν τον καιρό ,με προσπερνούσαν με ταχύτητες πάνω από 120 χλμ! Από το μεσημέρι κάποια σπίτια έκλεισαν .Χθες,αύριο ,άλλα.. Η οδηγική μας συμπεριφορά και οι δρόμοι του νησιού μας σκοτώνουν !!! Επιτέλους ας κάνουμε κάτι.Νησάφι πια !!! Μην ξεχάσω.Τροχαία ΒΟΑΚ,Πυροσβεστική ,ΕΚΑΒ,ήταν εκεί..

πηγή: news.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια