Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαθητές σε υποβρύχιο: Ώρα κατάδυσης για το νέο "πλήρωμα" του "ΠΙΠΙΝΟΣ"

Έφθασε η ώρα της κατάδυσης για το νέο "πλήρωμα" του υποβρυχίου "ΠΙΠΙΝΟΣ", τους 16 μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα που κληρώθηκαν από το Πολεμικό Ναυτικό προκειμένου να ζήσουν την μοναδική εμπειρία του πλού με το υπερσύγχρονο μέσο του Ελληνικού Στόλου. 

Μεταξύ των δεκαεξι μαθητών που κληρώθηκαν τον περασμένο Δεκέμβρη βρίσκονται και τέσσερις τελειόφοιτοι από τις πλημμυροπαθείς περιοχές Μάνδρας και Σύμης.Το πρωί της Παρασκευής, οι τυχεροί, μαζί με τους συγγενείς τους επισκέφθηκαν το Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου τους υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος. Το ταξίδι τους ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά στις 10 το πρωί και αναμένεται να πλεύσουν στον κόλπο Μεγάρων. 

Την ίδια ώρα οι συγγενείς τους θα ξεναγηθούν  στο Ναύσταθμο και σε πλοία του Στόλου και μετά το τέλος του ταξιδιού των παιδιών τους θα παρακαθίσουν σε γεύμα με τον αρχηγό Στόλου. Η κλήρωση για την επιλογή τους έγινε στις 5 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της συναυλίας που διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με την ευκαιρία του εορτασμού του προστάτη του Όπλου Αγίου Νικολάου.




_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια