Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κοπή βασιλόπιτας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής

 
Παραθέτουμε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Σε μία σεμνή και λιτή τελετή η Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής έκοψε την βασιλόπιτά της, την οποία ευλόγησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως καθώς και ο Πατέρας Παπαγεωργίου Σωκράτης.       

 

     Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχος κ. Ψωμάς Γεώργιος, Διοικητές υπηρεσιών, αξιωματικοί, συνάδελφοι  της Διεύθυνσης καθώς και οι συνδικαλιστές της Δυτικής Αττικής, αντήλλαξαν ευχές για υγεία, προκοπή και αγάπη.

     Ειδικότερα ο κ. Ταξίαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε υγεία και προκοπή σε όλους ευχόμενος παράλληλα όλοι μαζί να καταφέρουμε να επιτευχθεί ο στόχος που ως αστυνομικοί καθημερινά υπηρετούμε και δεν είναι άλλος από το να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας στην Δυτική Αττική.

 

     Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας, αφού με την σειρά του ευχήθηκε και αυτός υγεία και κάθε καλό σε όλους, δήλωσε ότι η Ένωση θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε συνάδελφο που θα χρειαστεί την βοήθεια μας, παράλληλα δε τόνισε για ακόμη μία φορά ότι η Ένωση μας δεν αποτελεί ένα κλειστό συντεχνιακό σωματείο αλλά μία Ένωση που θέλει και επιδιώκει να συμπορεύονται η Αστυνομία και η Κοινωνία.

 

 

 

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια