Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σκοτώνουν τα ζώα στην Κάρπαθο και κανείς δεν ασχολείται - καταγγελία

Αναδημοσιεύουμε από τον λογαριασμό του Γιώργου Χιωτάκη, μέλους της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, στο Facebook: Είμαι πλημμυρισμένος με πόνο και ντροπή. Αλλά πολύ περισσότερο με
θυμό, οργή και λύπη. 
Χθες ο αγαπητός φίλος Nick Toskas ήρθε αντιμέτωπος στη Κάρπαθο με ένα έγκλημα και θέαμα που αδυνατώ να δω 2 φορές, και σας προστατεύω από το να δείτε καθαρά.
Ένας κρεμασμένος σκύλος στο γήπεδο 5x5 του χωριού " Όθος" της Καρπάθου .
Μισώ με όλο μου το είναι το κτήνος αυτό που διέπραξε αυτό το έγκλημα. Αισθάνομαι να μου γεννούνται πρωτόγονα συναισθήματα θυμού και οργής προς αυτόν. Έχω πάει κόσμο στα δραστήρια και έχω φροντίσει να καταδικαστούν για πολύ-πολύ λιγότερη κακοποίηση από αυτό το έγκλημα. Από αύριο το πρωί μαζί με τον Νίκο θα ξεκινήσουμε ένα μαραθώνιο να ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ στη Κάρπαθο και να βρεθεί ο εγκληματίας. Είναι ντροπή για το νησί μας, είναι ντροπή για τη χώρα μας, είναι ντροπή για την ανθρωπιά μας. Σκεφτείτε απλά, αν δεν ήταν ο Νίκος που ήρθε αντιμέτωπος με το κρεμασμένο ζώο ... να ήταν μικρά παιδιά.
Ζητώ τη βοήθεια όλων των συντοπιτών μου, στο να ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ το θέμα και να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάσταση. Μιά αθώα ζωή, μιά ακόμα αθώα ζωή χάθηκε με άδικο και βάρβαρο τρόπο .... ας είναι η τελευταία !
Από αύριο το πρωί θα γίνουν με τον πιό επίσημο τρόπο οι ενέργειες προς την Ελληνική Αστυνομία Καρπάθου, προς το Δήμος Καρπάθου και προς τον κ. Εισαγγελέα στη Ρόδο.
Ένα κτήνος που σκοτώνει με αυτό το τρόπο ένα αβοήθητο ζώο ... είναι παραπάνω από σίγουρο και πολλάκις αποδεδειγμένο ότι είναι ικανό να δολοφονήσει και άνθρωπο. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Α.Μ.Ε.Σ.Α.
Σας παρακαλώ για τη βοήθειά σας μέσω αναδημοσίευσης.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια