Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ψάχνουν στα Εξάρχεια τον «Σημαδεμένο», τον ληστή που τρομοκρατεί περαστικούς

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας με τον «σημαδεμένο» ληστή που κυκλοφορεί με ένα μαύρο πιστόλι, απειλεί ανυποψίαστους πολίτες και αρπάζει χρήματα, κινητά και ο,τι πολύτιμο
κουβαλούν πάνω τους. Χθες πραγματοποίησε δύο επιθέσεις στην περιοχή των Εξαρχείων ενώ άλλες τρεις φέρεται να έχει πραγματοποιήσει την προηγούμενη εβδομάδα στην ευρύτερη περιοχή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη χθεσινή επίθεση πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης. Ήταν λίγο μετά τις 7:30 στη συμβολή των οδών Μετσόβου και Ρεθύμνου όταν ο ληστής με το μαύρο πιστόλι, πλησίασε έναν 41χρονο άνδρα και αφού τον απείλησε του ζήτησε να του δώσει ο,τι είχε πάνω του. Με λεία το τσαντάκι του θύματος που περιείχε πορτοφόλι με 30 ευρώ, ταυτότητα και πιστωτικές κάρτες έφυγε τρέχοντας και χάθηκε στα στενά της περιοχής. Όμως δεν σταμάτησε εκεί... Στις 13:30 ξαναχτύπησε. Στόχος του αυτή τη φορά ένας 31χρονος οδηγός ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητο του, που είχε παρκάρει στη γωνία της οδού Ζαίμη με τη Μετσόβου. Με γρήγορες κινήσεις, ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και πριν ο 31χρονος προλάβει να αντιδράσει του κολλάει το μαύρο πιστόλι στο κεφάλι και του αρπάζει το iphone 7 plus αξίας 800 ευρώ και το πορτοφόλι του που περιείχε μετρητά, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης και πιστωτικές κάρτες.

Σημαδεμένος 
Τα δύο χθεσινά χτυπήματα αλλά και οι τρεις επιθέσεις της προηγούμενης εβδομάδας κάνουν τους αναλυτές της Ασφάλειας να πιστεύουν ότι πρόκειται για άτομο που κινείται στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων και αφού ληστέψει, «λουφάζει» στη συνέχεια σε κάποιο διαμέρισμα που διαθέτει στην περιοχή. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων πρόκειται για άνδρα ηλικίας γύρω στα 35, ύψους 1.80. Είναι μελαχρινός και αδύνατος, με κοντά μαλλιά και μιλάει ελληνικά με περίεργη προφορά. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είτε πρόκειται για Αλβανό είτε για Έλληνα που χρησιμοποιεί «σπαστά» ελληνικά για να θολώνει τα νερά. Απειλεί τα θύματα του με ένα μαύρο πιστόλι ενώ φέρεται να είναι σημαδεμένος με μια βαθιά ουλή στα χείλια. 

protothema.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια