Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και δύο ονόματα αστυνομικών αναφέρει στην απολογία του ο δολοφόνος της Δώρας

Δύο αστυνομικοί είναι, σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, τα νέα πρόσωπα που κατονομάζει ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της στο μονοσέλιδο υπόμνημά του που
κατέθεσε τα τελευταία 24ωρα.
Ο Απόστολος Λύτρας επανέλαβε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όσα είπε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ίδιου σταθμού, δηλαδή πως δεν πιστεύει ότι υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις για αυτά που λέει ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη περί ανάμειξης γνωστού δικηγόρου στην υπόθεση.
Ο κ. Λύτρας σήμερα το πρωί είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω ότι έχουν αλήθεια όσα λέει. Δεν έχει παρουσιάσει καμία ένδειξη. Θα μπορούσε να πει οποιοδήποτε όνομα», εκφράζοντας την άποψη ότι όλα αυτά γίνονται γιατί «ενδεχομένως κάποιος να θέλει να ενοχοποιήσει κάποιους». 
Επιπλέον αποκάλυψε ότι ο δολοφόνος της άτυχης εφοριακού κατονομάζει δύο αστυνομικούς, «ο ένας λέει ότι είναι στο Μεταγωγών και ο άλλος στην Πέτρου Ράλλη», προσθέτοντας ότι στο υπόμνημα αυτό ο Μανώλης Σοροπίδης αναφέρει και το επίθετο του δικηγόρου που κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Οπως είπε, τέλος, ο κ. Λύτρας, η προϊσταμένη της Δώρας έχει δώσει τη δική της κατάθεση γύρω από τα όσα ακούγονται για τις απειλές που δεχόταν η 28χρονη, ενώ στα χέρια των Αρχών βρίσκονται και οι υποθέσεις που χειριζόταν.

iefimerida.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια