Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απόφαση-σταθμός δικαστηρίου δίνει στους αστυνομικούς της Αργολίδας πίσω τις μειώσεις και αναδρομικά

Απόφαση Σταθμό - Ορόσημο του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ναυπλίου, το οποίο δικαιώνει τους ενάγοντες αστυνομικούς, που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, ως
προς την προσφυγή τους, για τη μείωση των αποδοχών που υπέστησαν από 1/8/2012 και έχει κριθεί αντισυνταγματική από το Σ.τ.Ε. και η πολιτεία όφειλε να είχε συμμορφωθεί με την απόφαση αυτή επιστρέφοντας στην μισθοδοσία τους εξ ολοκλήρου τη μείωση αυτή, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα οι ένστολοι έχουν λάβει μόνο το 50%.
Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης:
     Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ενημερώνει τα μέλη της, τα οποία μέσω της Ένωσης μας,  είχαν απευθυνθεί στη Νομική Σύμβουλο μας Δικηγόρο κα  Βασιλική Αχριάνη και είχαν καταθέσει αγωγές, κατά του Ελληνικού Δημοσίου, νομίμως εκπροσωπημένου από τον Υπουργό Οικονομικών, με αντικείμενο την επιστροφή των διαφορών των αποδοχών που ανέκυψαν από την εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4093/2012 και του Ν.4307/2014, ότι αυτές εκδικάστηκαν με ΑΚΒ 129 και 130/27-11-2014 και εκδόθηκαν οι με Αριθμό 2 και 1/9-1-2018 Αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου, αντίστοιχα, δυνάμει των οποίων έγιναν εξ ολοκλήρου δεκτές και μας επιδικάστηκαν τα αιτηθέντα ποσά, νομιμοτόκως από την 28η - 11 - 2014.
     Οι ως άνω αποφάσεις θα επιδοθούν νομίμως στο Ελληνικό Δημόσιο, προκειμένου το τελευταίο, ενδεχομένως, να ασκήσει ένδικα μέσα. Το Δικηγορικό γραφείο της Βασιλικής Αχριάνη, θα μας ενημερώσει εκ νέου μετά το πέρας των νομίμων προθεσμιών για τις επόμενες ενέργειές μας.
     Η Ένωση μας εκ μέρους των μελών της τα οποία εμπιστεύτηκαν το Δικηγορικό γραφείο της Βασιλικής Αχριάνη και κατέθεσαν τις εν λόγω αγωγές, ευχαριστεί θερμά αυτήν για το αποτέλεσμα των αγωγών, Αποφάσεις οι οποίες είναι πρωτοποριακές σε Πανελλαδικό επίπεδο δικαιώνοντας την φήμη του Δικηγορικού γραφείου της, καθώς και τους αγώνες των εργαζομένων και της Ένωσης μας.
     Συνάδελφοι, για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται περίτρανα, ότι ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά και ότι κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος εάν δεν διεξαχθεί.
     Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ονόματα των συναδέλφων που κατέθεσαν τις αγωγές και τα επιδικασθέντα ποσά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν, στον Πρόεδρο ή στον Γεν. Γραμματέα της Ένωσής μας.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                     ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια