Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στην τράπεζα της Λ.Αλεξάνδρας

Αναδημοσιεύουμε από το Indymedia: Αναλαμβάνουμε την επίθεση με εμπρηστικό μηχανησμό τα ξημερώματα της Παρασκευής 26/1 σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Λεωφόρο
Αλεξάνδρας.

Ο αγώνας για την ολική απελευθέρωση δεν αποτελεί ενασχόληση για το "καλό" κάποιων "άλλων" αλλά εμπεριέχει και απαντά στις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες. Είναι η καθημερινή στάση που υιοθετούμε απέναντι σε καταστάσεις και ανθρώπους, οι επιλογές και τα ρίσκα τους, οι συνειδητοποιήσεις αλλά και οι αντιφάσεις που μας συνοδέυουν, οι φίλοι, οι σύντροφοι και τα όνειρα μας. Ξεκινάει από την πεποίθηση οτι είμαστε ενεργά ιστορικά υποκείμενα που δημιουργούν ρίγματα στην αφήγηση της παντοδυναμίας του κρατικού μηχανισμού, οξύνοντας τις κοινωνικές αντιθέσεις. 

Ο συγκεκριμένος στόχος που επιλέξαμε να χτυπήσουμε βρίσκεται σε μία από τις πιο φυλασσόμενες περιοχές της μητρόπολης. Αυτό αποδεικνύει ότι ο καθένας από μας μπορεί να πράξει επιθετικά εναντίον εξουσιαστικών-κρατικών δομών. Οι τραπεζικοί οργανισμοί όχι απλά συμπλέουν με τα κρατικά συμφέροντα αλλά ανήκουν στο μηχανισμό του βαθύ κράτους, λειτουργώντας ως κατασταλτικό όργανο. Δικαστικές, αστυνομικές, οικονομικές, κυβερνητικές δομές υπηρετούν κατασταλτικά τις εξουσιαστικές σχέσεις και την κυριαρχία του κρατικού μηχανισμού. Η πολύμορφη επίθεση ενάντια σε τέτοιους στόχους καταδεικνύει την αποστροφή και την εκδικητική αντίθεση μας στην εξουσιαστική επιβολή. Η μίζερη και καταδικασμένη μάχη για το χρήμα, η δίψα να συρθείς σαν ερπετό λίγο πιο κοντά στην οικονομική επιτυχία και την κοινωνική αποδοχή έχει σαν στέγαστρο τους σκουπιδότοπους που λέγονται τράπεζες. 

Για εμάς η επίθεση στις δομές της δημοκρατίας είναι και ένα προσωπικό στοίχημα διεκδικώντας να ορίσουμε οι ίδιοι την ζωή μας για να πραγματώσουμε ότι αγαπάμε και ονειρευόμαστε. Οργανωνόμαστε, δείχνουμε έμπρακτη αλληλεγγύη και συνεχίζουμε την επίθεση με κάθε μέσο. Για όσους έπεσαν μαχόμενοι, για τους αιχμάλωτους στα κελιά της δημοκρατίας, για τον καθένα από μας αλλά κυρίως για αυτό που συμπεριλαμβάνει όλα τα προηγούμενα και όλα τα επόμενα. Τη λαχτάρα, τη λύσσα για την διαρκή αναρχική εξέγερση.

Οι καρδιές μας φλέγονται τόσο πολύ που τα μάτια τους γεμίζουν φωτιές τρέλας. Την φωτιά της εξέγερσης που δεν έχει διαχωριστεί από τον πόθο. Τον πόθο για να βαδίσουμε προς το θαυμάσιο του αγρίου, των αχαρτογράφητων επιθυμιών, της διαρκής σύγκρουσης με το υπάρχον. Είναι η αγωνία των παθιασμένων για ζωή, που αναζητούν συντρόφους ώστε να μοιραστούν μαζι τους ένα σχέδιο που ο άμεσος στόχος είναι η καταστροφή, η οποία με τη σειρά της δημιουργεί χώρο για το καινούριο. Ο αγώνας για την Αναρχία θα πορευτεί σε άγνωστους δρόμους, θα κινηθεί μέσα από χίλια υπόγεια κανάλια αναδυόμενος σε εκατοντάδες χιλιάδες εκρήξεις οργής και καταστροφής.

Αφιερώνουμε αυτή την επίθεση στα πλαίσια της έμπρακτης αλληλεγγύης στον Αναρχίκο Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου που συνελήθφει τα ξημερώματα της 28 Οκτώβριου 2017 από τα σκουπίδια της αντιτρομοκρατικής.
ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ FAI/IRF
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια