Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιος ταξίαρχος είναι επικρατέστερος για τις εσωτερικές υποθέσεις της ΕΛΑΣ

Οι τοποθετήσεις των ταξίαρχων της αστυνομίας, άφησαν κενή μια θέση. Αυτή του επικεφαλής των αδιάφθορων. Πληροφορίες του bloko.gr όλου του προηγούμενου
χρονικού διαστήματος σημείωναν πως τρεις ήταν οι βασικοί υποψήφιοι για τη θέση, που ούτως ή άλλως, λόγω της ιδιαιτερότητας της θα καλυφθεί με νέα απόφαση και την ακρόαση του εκλεκτού από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Οι υποψήφιοι όπως συνομολογήθηκε ήταν οι κ.κ. Στέλιος Χαιρετάκης, Χρήστος Κονδύλης και Ηλίας Κοσσυβάκης. Οι δύο πρώτοι τοποθετήθηκαν. Ο κ. Χαιρετάκης στη ΓΑΔΑ ως βοηθός αττικάρχη, ο κ. Κονδύλης ως υποδιοικητής ασφάλειας.

Ο κ. Κοσσυβάκης αντιθέτως, παρέμεινε στη θέση που κατέχει στα επίσημα. Και αυτή ακριβώς η λεπτομέρεια όπως λέγεται και υποστηρίζεται, κάνει την ειδοποιό διαφορά. Όπως και προφανώς βάσιμα πιθανολογείται, αυτός θα οριστεί ή τουλάχιστον διατηρεί το προβάδισμα για τη θέση του επικεφαλής των εσωτερικών υποθέσεων, ως αντικαταστάτης του κ. Αναστασάκου η αποστρατεία του οποίου εξακολουθεί να προκαλεί ερωτήματα και απορίες.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια