Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί η Ένωση Σερρών δεν πήγε συντεταγμένα στο συλλαλητήριο; - Κείμενο αστυνομικού


Δημοσιεύουμε μήνυμα αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Αγαπητό bloko είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών. Πληροφορήθηκα με μεγάλη μου λύπη  ότι η
ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών ,μια ένωση που υποτίθεται ότι νοιάζεται και υπερασπίζεται το συμφέρον των συναδέλφων αποφάσισε χωρίς να ερωτηθεί κανείς μα κανείς συνάδελφος να μην πάμε οργανωμένα σαν σωματείο στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας. 

Σε αντίθεση αλλά σωματεία από όλη την Ελλάδα έδωσαν βροντερό παρόν στο πανεθνικό και ΟΧΙ κομματικό συλλαλητήριο . Η δικαιολογία-προφαση είναι ότι δεν ασκούμε εξωτερική πολιτική για αυτό δεν θα πάμε.


Κύριοι της Ένωσης μας,πάψτε να παίζεται με την νοημοσύνη μας....Εδω μιλάμε για εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία ,μιλάμε για σφετερισμό εθνικών συμβόλων ...Μιλάμε  για Κοσσοβοποιηση της γειτονιάς μας...Εμείς είμαστε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι....Ξεχάσατε ποιοι ήταν τα πρώτα θύματα στο Κόσσοβο;;; Αστυνομικοί ήταν!!! 

Επιτέλους δείτε λίγο παραπέρα από τα κοντόφθαλμα συμφέροντα σας και την ζεστασιά του καναπέ σας..

Σε μια κοινωνία που τα μνημόνια σας έχουν ευνουχίσει συνδικαλιστικά περιμένουμε τουλάχιστον στα αυτονόητα να βγαίνετε μπροστά !!! 

Μετά λύπης και πόνου ένας απλός ΕΛΛΗΝΑΣ αστυνομικός.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια