Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς μπορείς να ακυρώσεις με ωραίο τρόπο το ραντεβού σου με μια γυναίκα;



Σου έτυχε κάποια δουλειά που δεν παίρνει αναβολή, αλλά έχεις ήδη κλείσει ραντεβού με μία γυναίκα;

Μην σε απασχολεί, καθώς υπάρχουν κάποια tips που μπορείς να ακολουθήσεις αν θέλεις να ακυρώσεις ένα ραντεβού, χωρίς να την κάνεις να αισθανθεί πως την απορρίπτεις. Αρχές όπως η ειλικρίνεια και η ευγένεια, είναι πρωταρχικές αλλά όχι αρκετές για να μην την απογοητεύσεις και να συνεχίσει να βλέπει το ενδιαφέρον σου για εκείνη.

Όταν κλείνεις κάποιο ραντεβού, αυτό δείχνει σε μια κοπέλα πως την σκέφτεσαι και θέλεις να την δεις και να βρεθείς κοντά της. Όλοι οι άνθρωποι, όταν ενθουσιαζόμαστε με την ιδέα μιας εξόδου που αυτή αναβάλλεται, νιώθουμε μεγάλη απογοήτευση, ειδικά αν ήταν κάτι που το περιμέναμε πως και πως. Παρακάτω θα δεις τρόπους για να της το πεις ότι δεν είσαι διαθέσιμος, χωρίς να νιώσει στιγμή, πως την παραμερίζεις.

Πότε να της το πεις

Καλό θα ήταν να την ενημερώσεις ότι θέλεις να ακυρώσεις ένα ραντεβού, όσο πιο έγκαιρα γίνεται για να μην το εκλάβει ότι την εμπαίζεις. Δείξε της ότι θα προτιμούσες να είστε μαζί εκείνη τη μέρα, αλλά οι υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν. Να της μιλάς με ευγενικό και ζεστό τρόπο, έτσι ώστε να καταλάβει το ενδιαφέρον σου.

Πάρε την τηλέφωνο

Το τηλεφώνημα είναι πιο άμεσο από τα μηνύματα και επίσης αποτελεί έναν πιο επίσημο τρόπο για να ακυρώσεις το ραντεβού. Πάρε την τηλέφωνο κάποια στιγμή της ημέρας που ξέρεις ότι δεν θα την ενοχλήσεις και μίλα της για το τι προέκυψε και δεν μπορείτε να βγείτε. Αν δεν μπορείς να της τηλεφωνήσεις, στείλε της ένα ωραίο μήνυμα μέσα στο οποίο θα εξηγείς για ποιο λόγο δεν θα βρεθείτε και πρόσθεσε πως θα ήθελες να είστε μαζί εκείνη την ημέρα και όχι χώρια.


Πες της την αλήθεια

Ακόμα και αν δεν μπορείς να της πεις όλη την αλήθεια, μην επινοείς σενάρια και δικαιολογίες. Πες της με ευθύ τρόπο το λόγο που δεν μπορείς να παρεβρεθείς στο ραντεβού και κάνε την να καταλάβει πως λυπάσαι γι’ αυτό, γιατί θα ήσουν καλύτερα μαζί της.

Κλείσε ένα άλλο ραντεβού

Αφού της εξηγήσεις για ποιο λόγο ακυρώνεις το ραντεβού, μπορείς να την ρωτήσεις αν είναι διαθέσιμη κάποια άλλη μέρα ή ώρα. Αμέσως θα αισθανθεί το ενδιαφέρον σου και πως δεν το αναβάλλεις  γιατί δεν θέλεις να είστε μαζί, αλλά επειδή όντως κάτι σου έχει τύχει.

Το να ακυρώσεις ένα ραντεβού μπορεί να φαντάζει εύκολο, αλλά μπορεί να δώσεις λανθασμένη εντύπωση στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει. Με αυτές τις απλές συμβουλές, θα νιώσει πως ενδιαφέρεσαι γι’ αυτή και θέλεις να είσαι μαζί της ακόμα και αν κάποιες υποχρεώσεις σάς κρατάνε χωριστά.


Πηγή: the-man.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια