Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΚΑ: «Εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία»

''Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παραχαράξουν την Ιστορία και να παραδώσουν τα ιερά και όσια της Πατρίδος μας'' αναφέρει το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ
Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- εκφράζοντας πανελλαδικά χιλιάδες Έλληνες Αστυνομικούς, στην παρούσα χρονική στιγμή, ως ενεργή συλλογικότητα-κίνημα Ελλήνων εργαζομένων και πιστό στις αξίες και στις αρχές που το ίδρυσαν, οφείλει να δηλώσει παρόν και αντίθετο σε κάθε μορφή και προσπάθεια ξεπουλήματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Όλοι μας ως ενεργοί πολίτες και ειδικότερα οι εκλεγμένοι στα συλλογικά Όργανα του ένστολου Συνδικαλιστικού Κινήματος της Αστυνομίας, παραγγελουμε σε αυτούς που ορίζουν τις τύχες μας ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παραχαράξουν την Ιστορία και να παραδώσουν τα ιερά και όσια της Πατρίδος μας.

Γι’ αυτή τη Μακεδονία για την οποία έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοί μας, ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ και χιλιάδες ακόμη γράφοντας ιστορία και αφήνοντας παρακαταθήκη σε όλους μας, δηλώνουμε παρόντες σε κάθε μορφής αγώνα για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.

Κλείνοντας τους καλούμε όλους να ενωθούν και αν δεν μπορούν να διαβάσουν ιστορία, ας ακούσουν τη φωνή του Λαού. Διαφορετικά όπως λέει και ο θυμοσοφος λαός μας:
ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ!
Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ-

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια