Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκοψε την πίτα η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε εχθές, 29 Ιανουαρίου 2018, η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αστυνομικής
Ακαδημίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιλίου – Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα.
            Στη λιτή εκδήλωση, την οποία πλαισίωσε μουσικά ορχήστρα αποτελούμενη από Δόκιμους Υπαστυνόμους της Σ.Α.Ε.Α, παρευρέθησαν ο Διοικητής της Σχολής, Α/Δ κ. Βράντζας Βασίλειος, ο Υποδ/της  της Σχολής,  Α/Δ κ. Χαράλαμπος, Καλόγηρος ο Διοικητής της Σ.Μ.Ε Α/Δ κ. Ιωάννης Τζουβάνας, ο Υποδιοικητής της Σ.Α.Ε.Α, Α/Δ κ. Ευάγγελος Καράπαππας, το προσωπικό της Σχολής, καθώς και οι σπουδαστές της 21ης εκπαιδευτικής σειράς.   



Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ταξίαρχος κ. Αθανασία Κορκοντζέλου, η Διοικητής και πρόεδρος του Δ.Σ. του Τ.Ε.ΑΠ.Α.Σ.Α, Ταξίαρχος κ. Παναγιώτα Χαρώνη,   καθηγητές, οι διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής, Υποστράτηγος κ. Πόπη Ράντζου, Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Τσεκούρας και Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Καλονόμος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, κ. Γεώργιος Καλλιακμάνης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, κ. Ευάγγελος Μαντζώρος και ο Ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής κ. Νικόλαος Κορομηλάς.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια