Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απίστευτο! Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ πήρε άδεια - Πότε "κρίνεται" ο αρχηγός και ποια είναι η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης των κρίσεων

Για τον κ. Τσουβάλα έχουμε δηλώσει κατ' επανάληψη τον ευχάριστο αιφνιδιασμό μας. Πληροφορηθήκαμε ότι από χθες κάνει χρήση εορταστικής άδειας, την
οποία μάλιστα θα είχε ξεκινήσει νωρίτερα εάν δεν υπήρχε σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του υπό κατάληψη κτιρίου στον Βόλο.

Και η έκπληξη μας έγκειται στο γεγονός, ότι για πρώτη φορά παραμονές κρίσεων, ένας αρχηγός της ΕΛΑΣ αποφασίζει να κάνει χρήση άδειας. Κι αυτό συμβαίνει σε μια καθοριστικά κρίσιμη περίοδο, καθώς τη Δευτέρα σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr αναμένεται να ξεκαθαρίσει η πολιτική ηγεσία (που κρατά ερμητικά κλειστά τα χαρτιά της) το πρόσωπο που θα είναι ο επικεφαλής του σώματος τον επόμενο χρόνο. Αν δηλαδή θα παραμείνει ο κ. Τσουβάλας με τη δυνατότητα του 2+1 χρόνια, ή αν θα γίνδει αλλαγή σκυτάλης.

Με την κίνηση του αυτή ο κ. αρχηγός απέδειξε για πολλοστή φορά ότι δεν είναι προσδεδεμένος με θέσεις και αξιώματα καθώς όπως αρέσκεται να σεμνύνεται, η καρέκλα δεν κάνει τον άνθρωπο, αξίωμα λογικής που ποτέ στο παρεθόν δεν πρέσβευσε έμπρακτα κανένας από τους (βαρόνους και μη) προκατόχους του.

Οι πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι η έναρξη των τακτικών κρίσεων στην ΕΛΑΣ πρόκειται να ξεκινήσουν στις 21 Ιανουαρίου.

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια