Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μυστηριώδης θάνατος ζευγαριού Γερμανών στην Κεφαλονιά

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Βλαχάτων με το τραγικό συμβάν που αποκαλύφθηκε λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το 2017. Ζευγάρι Γερμανών τουριστών, νεαρής ηλικίας (πληροφορίες
αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο άτομα γύρω στα 30) βρέθηκε νεκρό στο κατάλυμα που νοίκιασε πριν από λίγες μέρες στα Βλαχάτα.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή, που βρίσκεται ήδη στην Κεφαλονιά για την νεκροψία -  νεκροτομή , αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια του τραγικού συμβάντος. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες στο δωμάτιο που βρέθηκαν τα δύο άτομα νεκρά, μέσα σε λίμνη αίματος, εντοπίστηκαν αιχμηρά αντικείμενα (μαχαίρια και φαλτσέτες), γεγονός που ενισχύει το σενάριο ότι μεταξύ τους ίσως να προέκυψε κάποιος καβγάς που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός εκ των δύο και εν συνεχεία τον θάνατο με αυτοχειρία και του δεύτερου και αποδυναμώνει ταυτόχρονα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.
Φυσικά, περισσότερα θα δείξουν οι έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι που εκτυλίχθηκε το τραγικό συμβάν, αλλά και το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα αποφανθεί το χρονικό διάστημα που έλαβε χώρα το τραγικό γεγονός, αλλά και τον τρόπο που έγινε. Στο σπίτι, πάντως, δεν βρέθηκαν κάποια έγγραφα που να αποδεικνύουν την σχέση που είχαν μεταξύ τους, οι δύο άτυχοι Γερμανοί.

Πηγή: www.inkefalonia.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια