Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπάρχουν αρχιφύλακες τρίτης κατηγορίας;


Η απάντηση ακολουθεί στο κείμενο που αναρτήθηκε στο facebook από μέλος στο δ.σ. των συνοριακών φρουρών.

Ήρθε η μισθοδοσία του Φεβρουαρίου κ
η αδικία που συντελείται σε βάρος των ανακριτικών αρχιφυλακων που προέρχονται από ΣΦ κ ΕΦ συνεχίζεται! Εμείς λοιπόν που θελησαμε να προαχθουμε μέσω γραπτών εξετάσεων στους επόμενους βαθμούς της αστυνομικής ιεραρχίας κ που αναλάβαμε τα ανακριτικά καθήκοντα που αντιστοιχούν σε αυτούς, βρισκόμαστε σε υποδεέστερη μισθολογική κατηγορία από συναδέλφους ομοιοβαθμους ή κ παρακάτω οι οποίοι δεν είναι ανακριτικοι υπάλληλοι, καθώς κάποιοι αποφάσισαν (ακόμα περιμένω να μάθω ποιοί) να μας εντάξουν στην Γ κατηγορία!!! 

Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία ο προϊστάμενος να βρίσκεται σε υποδεέστερη μισθολογική κατηγορία από τον υφιστάμενο!!! Άραγε ποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες είναι υπεύθυνοι για αυτό το θέμα? Θα ζητηθούν ευθύνες για αυτή την συνεχιζόμενη ανωμαλία-αδικια? Ο κος Υπουργός κ ο κος Αρχηγός έχουν λάβει γνώση κ αν ναι συμφωνούν? Ειδικά ο υπουργός γνωρίζει καλά για θέματα ιεραρχίας κ αμοιβής αφού επαγγελματικά προέρχεται από τον συναφή χώρο των Ε.Δ. τι άποψη έχει? Δεν με καλύπτει η απάντηση περιμένουμε απάντηση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, δεν έχει λόγο το λογιστήριο γιατί κάποιοι ερμηνεύεται το νόμο κατά το δοκούν ! Κ για να σας το αποδείξω θα σας κάνω μια απλή ερώτηση, σε 10 χρόνια ( αν είμαι καλά) που θα γίνω Υ/Β με τα χρόνια σε ποια κατηγορία θα είμαι?
Για τόσο απλά θέματα είναι κρίμα κ άδικο να τραβιομαστε στις δικαστικές αίθουσες, ας δώσει την λύση η φυσική ηγεσία του Σώματος.
 

Υγ. Η ομοσπονδία μας έχει προσφύγει στο ΣτΕ κ για αυτό το θέμα, απλά εγώ δεν καλυπτομαι από την παράλογη λογική κάποιων αφανών "αρμοδίων".


του Νίκου Μπαλούρδου
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια