Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επικίνδυνες και πρόχειρες διαταγές - του Κανέλλου Νικολάου

Από την περασμένη Παρασκευή,  διατάχθηκαν μέτρα  προστασίας και φύλαξης  των συμβολαιογραφικών γραφείων, καθημερινά, από αστυνομικούς των Τμημάτων και των
Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας.
           Των συμβολαιογραφικών  γραφείων που θα διενεργούν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς των κατοικιών συμπολιτών μας  που αδυνατούν να αποπληρώσουν τις δανειακές υποχρεώσεις τους, λόγω των μνημονίων που τους  επέφεραν είτε μισθολογικές μειώσεις στην καλύτερη περίπτωση,  είτε τους προσέθεσε στις στρατιές των ανέργων.
         Άλλη μια αφαίμαξη από την Ασφάλεια και από τις ήδη αποδυναμωμένες Υπηρεσίες της.
        Για άλλη μια φορά, διαταγές    χωρίς σχεδιασμό και με προχειρότητα , υπό το φόβο των συνεχιζόμενων αντιδράσεων για τους πλειστηριασμούς και υπό την πίεση των επικείμενων κρίσεων των Αξιωματικών.   Διαταγές που εκθέτουν αδικαιολόγητα την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας . Διαταγές που για άλλη μια φορά μας φέρνουν  απέναντι από την κοινωνία ενώ είμαστε κομμάτι της κοινωνίας.
        Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, ασφάλεια για όλους και όχι για λίγους και εκλεκτούς.Μην αποδυναμώνεται τα Αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Ασφαλείας καθημερινώς με αλόγιστες διαθέσεις και με  φυλάξεις.  Ενισχύστε τα  για να μπορούν να προσφέρουν στους συμπολίτες μας το πολύτιμο  αγαθό της ασφάλειας. Τη  δικαιούνται και έχουμε υποχρέωση να τους την προσφέρουμε.
      

   
  Του Κανέλλου Νικολάου
ΓΓ των Αξιωματικών Αττικής 









_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια