Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Ο τσαντάκιας έκαψε τη μοτοσικλέτα του και διέφυγε με... ταξί

Ο 39χρονος Έλληνας είχε κλέψει το απόγευμα της Πέμπτης μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα και κινήθηκε με αυτήν στους δρόμους της πόλης, όπου άρπαξε διαδοχικά τις τσάντες από τρεις γυναίκες
που περπατούσαν αμέριμνες

Πολλά απρόοπτα έκρυβε η αναζήτηση ενός τσαντάκια που δρούσε στην Πάτρα, καθώς έβαλε φωτιά στην κλεμμένη μηχανή με την οποία έκανε τις αρπαγές και προσπάθησε να διαφύγει με... ταξί! Μάλιστα, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης δεν δίστασε να τους επιτεθεί.


Ο 39χρονος Έλληνας είχε κλέψει το απόγευμα της Πέμπτης μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα και κινήθηκε με αυτήν στους δρόμους της πόλης, όπου άρπαξε διαδοχικά τις τσάντες από τρεις γυναίκες που περπατούσαν αμέριμνες. Τα θύματα έδωσαν την περιγραφή του ίδιου και της μηχανής στους αστυνομικούς οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις, ωστόσο ο δράστης δεν δίστασε να περιλούσει με εύφλεκτο υγρό την κλεμμένη μηχανή και να την πυρπολήσει για να εξαφανίσει τα ίχνη του, καταστρέφοντάς την ολοσχερώς!

Αμέσως μετά, σταμάτησε ένα ταξί και προσπάθησε να διαφύγει με αυτό, ωστόσο οι άνδρες της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν δράστη ταξί και τον έβγαλαν από αυτό για να του βάλουν χειροπέδες. Όμως, ο 39χρονος προέβαλλε αντίσταση σπρώχνοντάς τους και χτυπώντας τους, ενώ ταυτόχρονα τους έβριζε, χωρίς τελικά να αποφύγει την σύλληψη. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, εμπρησμό, φθορές, εξύβριση και αντίσταση, ενώ η Ασφάλεια εξετάζει τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες αρπαγές τσαντών.

πηγή: Πρώτο Θέμα/Μάνος Τσαγκαράκης

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια