Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παραδίδεται στη ΓΑΔΑ ο διαχειριστής του «Ανδρομέδα»

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μεταβαίνει αυτοβούλως, σύμφωνα με πληροφορίες της Huff Post Greece, αυτή την ώρα ο εκπρόσωπος της εταιρίας Andromeda Ship
Μanagement, Θεόδωρος Ρέλλος, με σκοπό να παραδοθεί στις Αρχές.
Σε βάρος του εκδόθηκε χθες Δευτέρα ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Πειραιά για την υπόθεση με το πλοίο Ανδρομέδα που μετέφερε 410 κιλά εκρηκτικών υλών. Ο κ. Ρέλλος υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί του Λιμενικού περί μεταφοράς των εκρηκτικών στη Λιβύη δεν ευσταθούν και ότι μπορεί να το αποδείξει.
«Έχω όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι τα εκρηκτικά θα παραδίδονταν σε νόμιμους παραλήπτες στην Αιθιοπία και ότι οι ναυλωτές με εξαπάτησαν. Οι δικηγόροι των ναυλωτών αλλά και των φορτωτών βρίσκονται στην Αθήνα. Φτάνουν στο σημείο να ταλαιπωρούν οικογένειες για να παίζουν παιχνίδια», δηλώνει ο κ. Ρέλλος στη Huff Post Greece.
Από την πλευρά τους αξιωματικοί του Λιμενικού αναφέρουν ότι από την έρευνα προέκυψε ότι ο πραγματικός προορισμός ήταν η Λιβύη, όπου βρίσκεται σε ισχύ εμπάργκο για τις εκφορτώσεις. Υπενθυμίζεται ότι το Λιμενικό είχε συλλάβει στην Κρήτη το πλήρωμα του πλοίου (δύο Ουκρανούς, έναν Αλβανό και πέντε Ινδούς), οι οποίοι οδηγήθηκαν χθες Δευτέρα στον Ανακριτή Πειραιά.
huffingtonpost.gr - Αλέξανδρος Καλαφάτης
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια