Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βγήκαν τα όπλα για την αρπαγή νεαρής Ρομά

Σε... μακελειό παραλίγο να καταλήξει η «αρπαγή» μίας νεαρής Ρομά από τον γιο άλλης οικογένειας. Ήταν λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί σε καταυλισμό στο
τέρμα της λεωφόρου Φυλής, στα Άνω Λιόσια, σε πολύ κοντινή απόσταση από το 3ο γυμνάσιο . 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ένταση ξεκίνησε όταν τα μέλη της οικογένειας της νεαρής κοπέλας ζήτησαν εξηγήσεις από την οικογένεια του αγοριού που την «έκλεψε». Στο σημείο προκλήθηκε ένταση και ένας πιο θερμόαιμος έβγαλε το κυνηγητικό όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, στο σημείο έσπευσε περιπολικό που προχώρησε σε προσαγωγές ατόμων.
Σταματάκης στο Reader: «Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, χρειάζεται ένστολη αστυνόμευση»
«Τέτοια περιστατικά είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο», δηλώνει στο Reader.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Γιώργος Σταματάκης. Όπως εξηγεί «παρά τις κατά καιρούς επιχειρήσεις η Δυτική Αττική αποτελεί άντρο παρανομίας. Πρέπει η ένστολη αστυνομική παρουσία να γίνει πιο έντονη, ώστε να σταλεί μήνυμα ότι δεν μπορεί ο καθένας να βγάζει όπλο και να πυροβολεί χωρίς να κινδυνεύει να συλληφθεί. Να σας θυμίσω ότι μόλις τον Ιούνιο ένα 11χρονο παιδί έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα».
Τέλος, ο πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α. αναφέρει: «Μόνο με παρουσία ένστολων αστυνομικών από υπηρεσίες όπως η ΟΠΚΕ και τα ΤΑΕ θα εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες της Δυτικής Αττικής».
reader.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια