Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άνδρας! Πότε το σεξ είναι απολαυστικό για τις γυναίκες;


Ένας άνδρας κατά την ερωτική συνεύρεση αυτό που σίγουρα θέλει είναι να ευχαριστήσει το έτερον ήμισυ σε σημείο που να αυτό να αποδειχτεί μία μοναδική εμπειρία!

Πότε, όμως, και κάτω από ποιες συνθήκες μπορεί το σεξ να είναι καλό για τις γυναίκες; Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 1000 γυναίκες από site γνωριμιών, μας ενημερώνει για το ποια είναι η ….«συνταγή» της επιτυχίας βήμα βήμα!

Προκαταρκτικά

Η προετοιμασία παίζει σημαντικό ρόλο για τις γυναίκες, οι οποίες πριν τη σεξουαλική επαφή φαίνεται ότι προτιμούν να έχουν προηγηθεί τα απαραίτητα προκαταρκτικά.

Χωρίς ανησυχίες και τα άγχη της καθημερινότητας

Το μασάζ δεν χρειάζεται να είναι μόνο ένας τρόπος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Πατώντας τα σωστά κουμπιά (γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων, στις ρώγες, στα αυτιά, στο λαιμό, αλλά και σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες), μπορεί να μετατραπεί σε πρώτης τάξης προκαταρκτικό.

Νιώθει χαλαρά

Η ίδια μελέτη έδειξε ότι όσοι άνδρες καταφέρνουν να χαλαρώσουν τη σύντροφό τους, εκείνες απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ. Το μυστικό επισημάνουν οι ειδικοί μελετητές είναι να τις κάνουν να αποβάλλουν το αίσθημα του φόβου και του άγχους.


Τολμάει

Οι άνδρες που κάνουν πράξη ακόμη και τις πιο κρυφές φαντασιώσεις των γυναικών τότε η επιτυχία είναι σίγουρη. Ρώτησέ την τι θα ήθελε και τολμήστε!

Επίτευξη οργασμού

Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, βάσει σχετικού ερωτηματολογίου που απάντησαν, και δεν είναι αναγκασμένες να προσποιηθούν, απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ με το σύντροφό τους.


Πηγή: healthreport.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια