Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρεις συλλήψεις για προϊόντα "μαϊμού"


Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 16-1-2018 στην οδό Κότσικα στην Αθήνα, πλησίον του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών
Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρείς (3) υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 19, 21 και 32 ετών, για διακίνηση απομιμητικών προϊόντων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς και των Νόμων περί παρεμπορίου, περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίσθηκαν οι δράστες την στιγμή που εξέρχονταν από πολυκατοικία, στο υπόγειο της οποίας φυλάσσονταν, εντός αποθήκης, προϊόντα παρεμπορίου, απομιμητικά και μη.

Όπως διαπιστώθηκε, τα παραπάνω απομιμητικά προϊόντα τα διέθεταν προς πώληση σε πλανόδιους πωλητές, στην οδό Πατησίων πλησίον του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην κατοχή τους καθώς και από την έρευνα στην αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

-381- ζευγάρια αθλητικά υποδήματα, που έφεραν σήματα επώνυμων εταιρειών
-341- πακέτα καρτών κινητής τηλεφωνίας διαφόρων εταιρειών
-297- αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων

Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι ο 32χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για όμοια αδικήματα.


Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών



_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια