Συνεχίζονται οι συναντήσεις του ΚΚΕ με ενώσεις στρατιωτικών

Συνεχίζονται, με πρωτοβουλία του ΚΚΕ, οι συναντήσεις με πρωτοβάθμιες Ενώσεις που ανήκουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ). Στο πλαίσιο αυτό την Δευτέρα
22 Γενάρη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας (ΕΠΕΕ) Δυτικού Τομέα Αθήνας.
            Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, συμμετείχαν ο υποναύαρχος ε.α Ντουνιαδάκης Γιάννης, ο αντισυνταγματάρχης ε.α. Νίκος Παπαναστάσης και ο Μαρκομιχάλης Πέτρος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής.           
            Στις 23 Γενάρη έγινε αντίστοιχη συνάντηση με μέλη του ΔΣ της ΕΣΠΕΕ Αρκαδίας. Στη συνάντηση αυτή με επικεφαλής το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Νίκο Καραθανασόπουλο, συμμετείχαν ο αντισυνταγματάρχης ε.α. Νίκος Παπαναστάσης και τοπικά στελέχη του κόμματος.
            Στις συναντήσεις οι αντιπροσωπείες του ΚΚΕ ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που απασχολούν τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

            Δήλωσαν τη συμπαράσταση και την υποστήριξη του Κόμματος σχετικά με το δικαίωμα της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών και δεσμεύτηκαν ότι θα πάρει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Τέλος, οι αντιπροσωπείες του ΚΚΕ έκφρασαν την αντίθεσή του σε διασπαστικές προσπάθειες που υπονομεύουν την ενότητα του συλλογικού αγώνα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
_