Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αφγανός με δεκάδες πυροκροτητές ανακρίνεται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία


Στο 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι εδώ και λίγες ώρες ένας νεαρός από το Αφγανιστάν, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δεκάδες
πυροκροτητές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr ο νεαρός είναι σεσημασμένος, στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ είναι με διαφορετικά ονοματεπώνυμα και ηλικίες, αλλά φαίνεται να είναι γύρω στα τριάντα.

Ο συλληφθείς αρνήθηκε να πληρώσει το λογαριασμό σε κατάστημα στην περιοχή του Λυκαβηττού και ο ιδιοκτήτης κάλεσε την Αστυνομία. Μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφθασαν στο σημείο και κατά τον έλεγχο, που του έκαναν, είδαν τους πυροκροτητές στο σακίδιο πλάτης του.

Αρχικά τον μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, εκεί κλιμάκιο τού ΤΕΕΜ πιστοποίησε ότι πρόκειται για πυροκροτητές, πάνω από 65 στον αριθμό, και ύστερα μεταφέρθηκε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, στη ΓΑΔΑ.

Ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και ελήφθη η απόφαση να αναλάβουν την υπόθεση τα στελέχη της, προκειμένου να δουν από πού προμηθεύτηκε τους πυροκροτητές αλλά και πού σκόπευε να τους διαθέσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος με τις αστυνομικές αρχές.

Μανώλης Ασαριώτης

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια