Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δράμα: Το έκανε για τη... μητέρα του


Εξιχνιάσθηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τέσσερις
(4) απάτες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών ιατρών, ηλικίας 66, 45 (άντρες) και 45, 37 (γυναίκες) ετών, που διαπράχθηκαν την 3 και 4-1-2018, στη Δράμα και την Καβάλα.

Συνελήφθη χθες (4-1-2018) το μεσημέρι, στη Δράμα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, την 3-1-2018 το απόγευμα, ο 43χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 37χρονη γιατρό, με το πρόσχημα ότι η μητέρα του είναι πελάτισσα του ιατρείου της. Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία ο δράστης επικαλούμενος πρόβλημα υγείας της μητέρας του, κατάφερε αρχικά να την πείσει να του παραδώσει χρήματα.

Το πρωί της 4-1-2018, ο δράστης μετέβη σε προκαθορισμένο ραντεβού στο ιατρείο της 37χρονης, στη Δράμα, όπου τη στιγμή που παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, ακινητοποιήθηκε από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι ο δράστης, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, κατάφερε την 3-1-2018 το πρωί, στην Καβάλα, να αποσπάσει από τον 66χρονο το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, καθώς επίσης επιχείρησε να εξαπατήσει τους άλλους δύο ιατρούς, χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει τις πράξεις του.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στους δικαιούχους του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια