Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πήραν ακόμη και την ταυτότητα από σπίτι ηλικιωμένης

Οι δράστες ηλικίας 33 και 38 χρόνων έφτασαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην κατοικία μιας 74χρονης το μεσημέρι της Παρασκευής, μπήκαν σαν
… κύριοι μέσα και άρπαξαν όσα χρήματα είχε, ύψους 500 ευρώ, ένα χρυσό κόσμημα και την ταυτότητά της

Δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν από την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, όπου τρύπωσαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης και άρπαξαν ακόμη και την αστυνομική της ταυτότητα δυο Έλληνες κακοποιοί, οι οποίοι συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα.


Οι δράστες ηλικίας 33 και 38 χρόνων έφτασαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην κατοικία μιας 74χρονης το μεσημέρι της Παρασκευής, μπήκαν σαν… κύριοι μέσα και άρπαξαν όσα χρήματα είχε, ύψους 500 ευρώ, ένα χρυσό κόσμημα και την ταυτότητά της. Στη συνέχεια, διέφυγαν με το όχημα αλλά η γυναίκα συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας, τη μάρκα και το χρώμα.

Με την περιγραφή που τους έδωσε, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν το ίδιο απόγευμα στους Σοφάδες το όχημα των δραστών, το οποίο κατασχέθηκε, τους πέρασαν χειροπέδες και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος τους, με την οποία τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας. Ωστόσο, ερευνούν ακόμη τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

πηγή: Πρώτο Θέμα/Μάνος Τσαγκαράκης


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια