Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ισόβια σε δύο Καβαλιώτες για υπόθεση ναρκωτικών

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης σε δύο Καβαλιώτες, που ήταν κατηγορούμενοι για κατοχή μεγάλης ποσότητας χασίς.
Στον τρίτο κατηγορούμενο και συνεργό τους, επιβλήθηκε η ποινή της φυλάκισης 6 ετών αλλά η έφεση έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.


Οι δύο καταδικασθέντες στην ποινή των ισοβίων, έχουν ιστορικό στην Καβάλα όσον αφορά υποθέσεις ναρκωτικών. Το δικαστήριο αναγνώρισε ότι είναι άτομα εξαρτημένα. Παρόλα αυτά τους επέβαλε την προαναφερθείσα βαριά ποινή αφού τον Οκτώβρη του 2016 βρέθηκαν να κατέχουν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 9.077,80 γραμμαρίων, κλώνους κάνναβης, βάρους 13.498,1 γραμμαρίων, σε στάδιο αποξήρανσης, 6 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 2 μέτρων περίπου, σε στάδιο αποξήρανσης και 5 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 3 μέτρα. Συνολική ποσότητα χασίς κατά το κατηγορητήριο 22 κιλά.


Η σύλληψη τους (αναφέρει το δελτίο τύπου της αστυνομίας εκείνη την ημέρα) έγινε σε δασική περιοχή του νομού Καβάλας και την πόλη της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας. Ήταν κατηγορούμενοι για αποθήκευση – κατοχή- προμήθεια- συγκομιδή- καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατ’ επάγγελμα με προσδοκώμενο όφελος άνω των 75.000 ευρώ. Η υπόθεση κρίθηκε χθες σε πρώτο βαθμό.


proininews.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια