Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με Ενώσεις Στρατιωτικών Δ. Μακεδονίας


Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων, που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του ΚΚΕ, με το σύνολο των πρωτοβάθμιων Ενώσεων που ανήκουν στην Πανελλήνια
Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 συναντήσεις με τις Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Κοζάνης και Καστοριάς στις αντίστοιχες έδρες τους (Κοζάνη και Καστριά). Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, Δημήτρη Αρβανιτάκη, συμμετείχαν ο αντισυνταγματάρχης ε.α. Νίκος Παπαναστάσης και στελέχη του Κόμματος των νομών Κοζάνης και Καστοριάς. Στις συναντήσεις, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που ανήκουν στις προαναφερόμενες Ενώσεις Στρατιωτικών. Το ΚΚΕ δήλωσε τη συμπαράσταση και υποστήριξή του στο δικαίωμα της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών και δεσμεύτηκε ότι θα παράξει κάθε δυνατή συνδρομή στην ανάδειξη και την ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου. Τέλος, κατέθεσε την αντίθεσή του σε διασπαστικές προσπάθειες που υπονομεύουν την ενότητα του συλλογικού αγώνα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, το ΚΚΕ θα συνεχίσει τις συναντήσεις με το σύνολο των πρωτοβάθμιων Ενώσεων που ανήκουν στην ΠΟΕΣ, με σκοπό την άμεση ενημέρωσή του σχετικά με τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και στην περιφέρεια.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 23 Ιανουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας ΑΡΚΑΔΙΑΣ, με έδρα την Τρίπολη.  
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια