Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρατούμενοι Φυλακών Πάτρων: Παρουσιάζουν τις συνθήκε όπως θέλουν

Δημοσιεύουμε μήνυμα, που λάβαμε στο bloko.gr από ομάδα κρατουμένων των Φυλακών Πάτρας: Ωσ προς την προηγουμενη ανακοινωση της ημερομηνιας 19 Δεκεμβριου 2017 απο
κρατουμενος του Κ. Κ. Πατρων εμεις ως πραγματικοι κρατουμενοι κανουμε νεα ανακοινωση ως απαντηση . 

Ως προς την λριτουργια του καταστηματος τον τελευταιο καιρο και ειδικοτερα τον τελευταιο μηνα δδεν εχει αλλαξει τιποτα και σιγουρα αμα υπαρχει αλλαγη δεν υπαρχει προς το χειροτερο : οσο αφορα την καθημερινοτητα την διαβιωση και το προγραμμα των κρατουμενων στην συγκεκριμενη φυλακη . Μαλιστα θα προσθεταμε οτι υπο την καινουργοα διευθυνση ( ο διευθηντης και ο αρχιφυλακας ) η καθημερινη διαβιωση των κρατουμενων δειχνουν να οδευουν προς το καλυτερο . Ηδη εδω και δυο εβδομαδες λειτουργουν τα καλοριφερ ( δηλαδη εχουμε θερμανση μετα της 8.30 μμ εως 11.00 καθως και το πρωι ) επισης εχει λυθει οριστικα το πρπβλημα με το ζεστο νερο στα ντουζ καθοτι υπαρχει ζεστο νερο ολη μερα . 

Επισης βλεπουμε να γινεται προσπαθεια απο την καινουργια διευθυνση να εξυπηρετηθουν στις καθημερινες τους αναγκες οι κρατουμενοι οσο πιο συντομα και καλυτερα ( οσο το επιτρεπει ενας χωρος σαν την φυλακη ) και πιστευουμε οτι η προσπαθεοα αυτη δεν κανει διακρισες και εξαιρεσεις σε κανεναν κρατουμενο. Κατι αλλο που περιμενουμε να γινει μερα με τη μερα ειναι να εγκατασταθουν σε ειδικο χωρο ηλεκτρικες εστιες ( φουρνακια μαγειρεματος για τους κρατουμενους ) το οποιο ειναι κατι που εχει υποσχεθει απο την τωρινη διευθηνση και ειμαστε σιγουρι πως θα γινει πραγματικοτητα και αυτη οπως και οι αλλες υποσχεσεις της συγκεκριμενης διευθυνσης . Ηδη εχουν τοποθετηθει ανα ακτινα ( ανα οροφο ) τα ψυγεια . 

Επισης θελουμε να αναφερουμε ως προς την προηγουμενη ανακοινωση ( περι απροκλητης κατασταλτικης επεμβασης των ΕΚΑΜ στις Κ. Κ. Πατρων ) εμεις οι κρατουμενοι του Κ. Κ. Πατρων δεν ειχανε λαβει γνωση για την συγκεκριμενη ανακοινωση και δεν ξερουμε και τον συντακτη ( εχουμε σοβαρες αμφιβολιες αν ο συγκεκριμενος συντακτης ειναι τροφιμος του Κ. Κ. Πατρων ;;; ) . 

Νομιζουμε οτι η προηγουμενη ανακοινωση εξυπηρετει τα συμφεροντα συγκεκριμενων κρατουμενων και συγκεκριμενης δικηγορου Αθηνων ( δικηγορος ανθρωπινων δικαιωματων ) η οποια κινηται εχθρικα την συγκεκριμενη στιγμη προς την διευθυνση του Κ. Κ. Πατρων και ιδιως του κ. Αρχιφυλακα και στο τελος τελος ολο αυτο βλαπτει το γενικο συμφερον του συνολου των κρατουμενων της φυλακης . 

Αυτα προς το παρον. Θα επανελθουμε με νεα ανακοινωση αν χρειαστει.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια