Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μετανάστες τρυπωμένοι στο ταμπλό και στο καπό αυτοκινήτου

Άναυδοι έμειναν οι Ισπανοί αστυνομικοί που πήγαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο, που μόλις είχε περάσει μέσα στο θύλακο Μελίγια της χώρας στη Βόρεια Αφρική. Δύο παράτυποι μετανάστες από
χώρες της υποσαχάριας Αφρικής είχαν κρυφθεί επιμελώς στο χώρο των αποσκευών, ένας κάτω από το καπό και μια γυναίκα κάτω από το ταμπλό του οχήματος.
Και οι τέσσερις συνελήφθησαν όπως επίσης ο οδηγός και ένας συνεπιβάτης, ενώ στους δύο αστυνομικούς που τους έπιασαν παρασχέθηκαν οι Α’ βοήθειες καθώς οι παράτυποι μετανάστες αντιστάθηκαν και χτύπησαν τον έναν στο γόνατο και τον άλλον στο χέρι.
Οι Αφρικανοί μετανάστες μπήκαν στο ισπανικό έδαφος από το μεθοριακό πέρασμα Μπενι-Ενζάρ μεταξύ Μελίγιας και Μαρόκου όταν ο οδηγός πάτησε γκάζι, πέρασε από το φυλάκιο ελέγχου και παράτησε το όχημα έξω από ένα πρατήριο καυσίμων προτού το βάλει στα πόδια μ’ έναν συνεπιβάτη του. Ωστόσο και οι δύο συνελήφθησαν, ενώ μέσα στο όχημα βρέθηκαν λίγο αργότερα οι παράτυποι μετανάστες.
Απελπισμένοι Αφρικανοί συχνά χρησιμοποιούν ως σημείο εισόδου σε ευρωπαϊκό έδαφος τους δύο ισπανικούς θυλάκους της Θέουτα και της Μελίγια στη βόρεια Αφρική είτε πηδώντας τα συρματοπλέγματα, ή κολυμπώντας γύρω από την ακτή ή κρυμμένοι μέσα σε οχήματα (Φωτογραφίες: ΑΡ)


iefimerida.gr 

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια